- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
AMD -nek egy jó középkategóriás termékre van szüksége.Feleslegesen nem fog görcsölni a top kategórián. A 7nm -es Turing szerintem árban megint lép egy szintet feljebb,főleg ha hozza a tudás konkurencia nélkül. És a top kategória a megfizethetőből átmegy a luxus kategóriába. Konkurencia hiányában az Nvidia annyit kér érte amennyiért még épphogy elviszik. A kialakult helyzeten az Intel sem tud majd segíteni,mert nekik inkább a cpu mellé kell egy erősebb saját fejlesztés,nem mondom hogy nem lesz tőlük desktop kártya,de messze nem fogja hozni azt a áttörést amit sokan várnak tőle.
Persze én is haza beszélek,hisz nekem egy eléggé erős középkategóriás kártya kell megfizethető áron 1080p felbontásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest