- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maradjunk egyelőre inkább a GTX 1070 teljesitményszintjén. RTX 2060 az a TU106 GPU, ami 192bit 6GB GDDR6 videómemóriát jelent. RT képességei nem tudni mennyire lesznek majd hasznosithatóak. GTX 1070 Ti 2432/152/64 és 8GB GDDR5, de az RT képességek nélkül. TU104 videókártya már teljesitményben felülmúlná a GTX 1070 Ti videókártyát vagy a GTX 1080-at, de azokat is inkább az RT miatt érdemesebb választani.
-
Petykemano
veterán
Én az apuktól a belépőszint mellett az irodai felhasználhatóságot várnám. Szerintem ennek kéne lennie a célnek. 2400G gyengus. prüntyögőnek megfelel otthonra, meg HTPC, meg hasonlók, de az IGP nem elég erős, hogy komolyan lehessen venni, a CPU meg irodai munkagépnek nem meggyőző (nem azt mondom, hogy rossz, vagy hogy gyenge, csak nincs tőle elájulok érzés) low-budget irodai felhasználásra meg lehet, hogy már inkább drága. Erősebb Ryzen meg azért nem jó irodába, mert nincs hozzá IGP és van aki nem akar azzal is szarakodni, hogy még egy topa gpu-t is vegyen a gépbe.
Tehát ebből a szempontból én pont azt vártam volna, hogy 6-8 magos CPU-hoz nem erősebb és erősebb (15-20CU) IGP-t tegyenek, mert valóban 15.-20CU-hoz 4 CPU mag elég. Hanem hogy 3-5 esetleg 8-11CU legyen a 6-8 mag mellett, ami képet ad. A pletykában dícsért 6 magos Ryzen3 nagyon jól hangzik $99-ért, de ugyanezért a $99-ért ponthogy lennie kéne mellette valaminek, ami képet ad ahhoz, hogy irodai óccó gépnek jó legyen.
-
törölt tag
Igen vegyük azt hogy egyet értek veled.
A 2060 hozzon többet mint egy 1070TI
a 2050TI hozzon többet mint egy 1060
mindezt shader modell 6.0 val mint a Vega sőt 6.1, tehát jobb konzol portokra és jobb DX12 teljesítménnyel.
Viszont ha az általam javasolt felejtsd el a neveket modell nézzük akkor milyen árra számítotok ?
Továbbra is márkás Gaming Z és Asus ROGban gondolkzzunk, hiszen ezektől erősebb hűtés a Nitró és a Devil ezt bármelyik Amds elmondja neked
Asus Rog 2060 kb 170 egy 2050TI meg induljon 130nál és 140 lesz egy ROG.
Ez Amd oldalon (130e) ma egy kinti áron Vega 64 bentin Vega 56.
Tehát ezzel fog versenyezni ?
Ahogy Petyke mondta jöhetne éppen Vega 20 elé 12nmen is kártya ID hely megvan neki a driverben.
Bár az én personal véleményem hogy nem 12nmen kell keménykedni. ez a +12% nem adja.
Ezt 6 hónap múlva mindenki megbánja annak ellenére hogy így a felső kategória valóban az NV-é csak milyen áron...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest