Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
hugo chávez
üzenetére
Most ne haragudj de két ember véleményét linkelgeted nekem. Mit csináljak velük nyomtassam ki és tegyem ki a falra? Te máshogy látod és ő is. Ezek mellett megengeded, hogy nekem is legyen róla véleményem?

Azt felejted el, hogy nem azokkal a célokkal reklámozták, amiket most itt felhozol. Csak mivel más pozitívum nincsen így ezt kell hangoztatni. Én is azt osztom, az ösvényt kitaposták, más meg szépen le fogja aratni a babérokat. De ezt majd a jövő eldönti.
Amikor a Mantle miatt többek között első napos vétel volt a 290-et, mert bekajáltam a sok dumát, amit leadtak, akkor még nem ez volt ám hangoztatva. Persze utólag már rá lehet fogni, hogy még túl is teljesítette a vártakat, de ezt is addig amíg majd élesben kell bizonyítani. Az meg AMD-nek nem nagyon megy egy ideje. Majd ott kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest