Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Abu85 HÁZIGAZDA A fejlesztési költséget nem igazán szorította le egyik cég sem. A változás ahhoz kell, hogy a pénzt hasznosan költsd el. Nem mindegy, hogy funkciókba rakod, vagy az évek óta felpumpált kód megfelelő fejlesztésébe és tesztelésébe. Kb. én is így voltam a driverekkel régen. Viszont a Chill annyira bejön, hogy már nem tudok nélküle élni. Nagyon sokat javít a késleltetésen, a fogyasztás csökkenése pedig csak extra. Én amúgy bízom abban, hogy a Microsoft ezt szabványosítja. Meg lehetne oldani. De valószínű, hogy egy nagyobb váltásnál az NV és az Intel is lemásolja, mert túl komoly előnyt jelent a fogyasztásra nézve. (#36095) Zsébernardo: Szerintem messze az volt a legrosszabb. Ezt a vonalat nem véletlenül hagyták. A Radeon Software végre egy értékes fejlesztési irány, ami az Adrenalin verzióban eléggé odarakta. Az Omegához képest ez ég és föld. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő