Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz #35434496 #3540 üzenetére

Komolyan.., de amikor 55.szörre is leírja ezt miért csinálta akkor meg kikéritek magatoknak és indul a csoportos hancúr, hogy ezt már mennyire unjátok. Elképesztő.. :W

450es táp, halk/hűvös működés, kímélő üzemmód és próbáld már észrevenni annak jelentőségét, hogyha alulfeszelve visszavett órajel mellett is elégedett volt vele, az nagyobb szó mintha azt írná alapórajelen is jó volt, teszem azt a tunning ellenében.

Társítjátok itt a Mantlét az AMD-s eladásokhoz mikor egy ingyen elérhető API, marketing persze, a 4Gb vRam az nem az.

Abban egyetértés van, hogy a minimum FPS-en sokat dob de szerintetek kudarc. Szép baleset annak fényében, hogy pont a minimum FPS-ek alakulása miatt vesznek az emberek új VGA-t, van akinek 40alatt lesz rossz, van akinek 60.

Aki pedig a "folyamatosság élményt" nem vette/veszi észre, arra nem tudok mit mondani. :N
    Igen vRam igényes, Hawaii szint alatt (Tahiti és lejjebb..) bekavarhatott a "fullhádé ultra", de könyörgöm, akinek más se ömlik a tollából egy online/multi FPS játék kapcsán, csak a FHD Ultra, az pont nem az a szint akinek a véleménye bármit is ér, elnézést.
    A "hc gamerség" belépőszintje az, hogy az effektek nagy részétől megszabadul az ember az első 3percben a jobb láthatóság kedvéért, azért mert van aimja/reflexideje, a gépe többi komponense is spiccre van rakva mert érzi/észreveszi az esetleges input lagokat, vagy csak az egér mozgásán azt ha nyamvadt 10Hz-et feljebb húz a monitorán, moddolt USB port fájlokkal nyomja hogy az egere is spiccen legyen. Na ez kb csak a jéghegy csúcsa.

Ez a "FHD Ultra (NV-n, akármin, nem ez a lényeg) DX-el/OpenGL (más game esetén pl..) több fps", ez pont az a hétvégi casual gamer szint, amit a "hc gamerek" maximum egy mosollyal jutalmaznak, azt is csak akkor ha jó kedvük van, mert általában csak átnéznek az ilyesmin. ;)

• HSM

félisten

Nagyon komoly 5% sebességembe került a dolog. Az oka pedig, hogy így kb. 200W-ot evett legdurvább terhelésen a VGA, és így elég volt hozzá a szuperhalk hangszigetelt házam szellőzése is. Ha húztam volna, kellett volna javítanom a házam szellőzésén, ami viszont a full néma üzem feláldozásával járt volna, annyit meg nekem nem ért az egész. A kártya sebessége is igen meggyőző volt így 900Mhz-en is.

Én nem attól leszek boldog, ha tuningolok, abból a korosztályból már kinőttem, hanem akkor, ha jó áron jó sebességet kapok. És ezt hozta a 290, hiába vettem a legolcsóbbat.

(#3541) Malibutomi: :C :R

• Malibutomi

nagyúr

Hanem hogy levegyék a beállításokat nehogy elérje a büvös számot a vram? Bocs de ez magas labda volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés