Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Akkor lesz urban legend, ha bebizonyosodik hogy nem igaz. Tudtommal ezt még senki nem bizonyította, ahogy az ellenkezőjét sem. Tehát helyesen ez csak egy felvetés. Se több, se kevesebb.
Én továbbra is úgy gondolom, lassú volt a monitorod, ezért nem jött át a különbség.
(#3528) Asbee: Most nem akarok rosszindulatú lenni, de a Dying Light-os képen is nekem kellett bejelölnöm, hol butult vissza a kép... [link] [link].

Amúgy emlékeim szerint nálad is egy "lassabb" monitor van, a standard 60hz-en...(#3538) players111: Marketing ide vagy oda, én pl. elégedett voltam a 290-emmel, hozta minden tekintetben az elvárhatót. Szerintem ez az, ami igazán számít.
Ha már marketing, azon legalább teljesértékű, az elvárható módon működő 4GB ram volt, ellentétben a 970-esekkel. Szerintem amit megettek jó sokan mérges pirula, az volt az, nem a Mantle...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest