- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A szabályok megengedik. Az FTC 2015-ig kötelezte az Intelt arra, hogy 16 sávot vezessen ki. Ez a dátum pedig már elmúlt. Az Intelnek van egy saját elképzelése a jövőről. Ők is egy cég. Nem kényszerítheti őket az FTC örökké arra, hogy más cégeket eltartsanak. Az FTC sem lépheti át a hatásköreit.
(#33465) Raymond: Kikerestem a listát, de persze én voltam a hülye, hogy munkát raktam bele, mert előre láttam, hogy csak személyeskedni jöttél.
Ezért írtam eredetileg, hogy a Google a barátod. De személyeskedj tovább, ha neked ez jólesik, engem nem zavar.
Többet ebbe nem rakok időt. A Google-ben mindent megtalálsz. Most már cím szerint tudod ellenőrizni a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest