Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én nem azt mondom, hogy ne írd le, de ez lett belőle. Ezzel nem lekicsinyíteni akarlak vagy megsérteni de sokadik esetnél már ezen röhögtünk. Azért gondolj abba bele, bármikor vita volt a kártyáról te ezzel jöttél. Ez inkább az ellenkezőjét váltotta ki. Amikor két kártyáról vita van, te pedig sokadszorra azzal jössz, hogy gyengítsük le (úgy hogy alapban is azért lassabb, most ne menjünk bele a jövőbe, semmibe, lesz ami lesz) ez nem mindenkinek a szemében pozitív történet.
És pont ezt mondom, eleinte tapasztalat szempontjából igenis érdekes és megfontolandó, de nem minden esetben ugyanaz rá a reakció, főleg sokadik után.(#3297) daveoff: Azért bosszantó mert a gpu hűtés meg jó lenne. A 970 Strix is egy tök masszív jó kártya, nekem az lett volna végleges, de egy komolyabb játék után brutál volt. Sajnos az MSI 970-el is ez a helyzet, csak ott nincs monitorozás.
Régen hogy imádtam a 7950 V2 karimat, Asust. Na ott volt vrm, memória hűtés. Nem tudom miért nehézség neki egy olyan masszív bordás hűtőlemezt rátenni. Áraikba bele férne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Nvidia GeForce RTX3060 Elite 12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest