Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Színektől mentesen küldeném ez évi "jókivánságomat" az olyan hardver gyártók felé, akik találtak rá okot vagy minden ok nélkül horror áron adják a HDD és SSD, CPU és RAM meg videókártya termékeiket. Némelyik hardvernek a tulajdonsága vagy a teljesitménye nem nővekedett annyit mint az ára. Szerintem ilyen magas árakba a kifogástalannak mondható terméktámogatás már igazán elvárható lenne.
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nálam az AMD driverek és a hardver mondott csődöt. Az időpont és az időzités szerint hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon akadtak problémák. Sokáig kivártam, de az új driverekre sem javult a helyzetem, azért váltottam egy merészet. Játékos oldalról nézve egy jó döntést hoztam meg. Viszont az én utam az eddig tartott a PC Gaminger vonalon. A konfigom most nem rossz, de ettől gyorsabbat és újabb vasat nem szándékozom venni. Ennek az évek óta eltartó csepegtessünk mindig egy picivel többet hozzáállásnak ez lett a vége. Nem akarok 12-16 (24) szálas procira költekezni vagyonokat, és a 16-24 (32) GB-os videókártyákra sem vagyok vevő. Ha most a jelenlegi konfigomra sem nagyon akarják optimalizálni a játékokat, akkor majd hol húzodik meg a határ. Itt a vége... és majd megveszem konzolokra a 4K/60Hz optimalizálást, mert addigra bill-egér támogatás is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Sapphire RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24G - Garancia: 2026.03.16 ALZA
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest