Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Habugi
üzenetére
Nvidia-ra váltásom egyik oka a Crimson driver. Nvidia legalább megmaradt a jól átlátható felületnél, mert igy is elég méretesre növekedtek ezek a VGA driverek. AMD RX 470 szintén nem szerette a Wattman beállitásokat, de az órajelugrálások miatt akadtam ki végleg. Afterburner beállitásokat felülirogatta, ezért nem egyszer gyalulni kellett mindent. Wattman-t utána nem aktiváltam, de az Afterburner beállitások egy része használhatatlan volt az AMD driver, netalán az RX 470-es kártya miatt. Meguntam és egy GTX 1070 Ti kártya van a gépemben, az elavult kinézetű driverrel. Az legalább jól müködik, és nálam nincsenek Afterburner anomáliák nyomokban sem. Nem is tudom, de elég sok ideig volt AMD hardver a gépemben... de tényleg ki lehet bukni egy idő után a tökéletlenkedés és a csúsz(tat)ások miatt.

-
Raggie
őstag
válasz
Habugi
üzenetére
+1
Én is egy normális drivert várok a 290/390 szériához, ami műxik MSI Ab-vel.
Vagy ha nem, akkor legyen benne annak minden funkcionalitása megbízhatóan és bugmentesen.
Azaz részletes ventillátor szabályzás, alul- felül feszelés, OC, és mindezek profilokhoz való kötése, esetleg global hotkey-el való váltásuk.Engem személy szerint a mostani dizájn nem vág földhöz, de nem is annyira rossz. Ha ugyanez maradna de ezek belekerülnének, az király volna.

-
X Factor
addikt
válasz
Habugi
üzenetére
A folyamatos Powertune buher miatt visszatorpedózzák a 390X-et a kőkorszakba
Ezalatt mit értesz? Se a Fury-val, se a vega56-al és a vizes 64-el, nem volt ilyen problémám.
3rd party softverekkel használhatatlanok,
Nálam megy az msi AB, de márcsak arra használom h. osd-n kiirasson pár adatot, örülnék ha végre menne crimson--ból és megszabadulhatnék tőle.
a Wattman pedig egy toxikus ipari szenny.. Ez mondjuk szubjektv, én kifejezetten szeretem, egyszerű és pillanatok alatt átlatható, csicsásnak se mondanám. De kinek a pap kinek a papné.
Eleve az egész Crimson Relive kezelőfelület egy funkciótlan giccs, szóval nagyon várom mivel rukkolnak elő
Továbbra is imádom, könnyen elérem a lényeges beállitasokat, legyen az hbcc, frame rate target, freesync. Több eltérő arányú és felbontásó kijelzővel is gyorsan megvannak a beállitasok, a programokhoz rendelt külön külön elérhető profilok is gyorsan felsetuplhatóak és teszik a dolgukat. A tuninghoz meg végre nem kell külső app.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bloodborne (PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest