Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
X Factor
üzenetére
Furyn azért nem volt gondod, mert eleve nincs hivatalos memória OC, de még a 3rd party szoftvereket is letiltották /OC dream/ a relive driverekkel. A régebbi kártyákon az egyik "népszerű" bug az volt, hogy a memória órajel a 150 MHz-es állapoton ragadt, na erre kellett vagy 4 hónap mire reagáltak - hogy mennyire lett hatékony azt nem tudom, de továbbra is vannak panaszok a Relive driverekre a régebbi kártya tulajoktól.
Vega kártyákon meg ha jól tudom eleinte még a tesztekben is panaszkodtak, hogy bugos a Wattman, nem enged minden state-et módosítani vagy nem alkalmazza, idővel ezeket biztos javították, de nem is a legújabb szériáról volt szó.
Nagy általánosságban igaz, hogy a Polaris óta az újabb "funkciók" inkább csak bajt hoznak a régebbi kártya tulajokra. -
-FreaK-
veterán
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem is tetszett a ~két hét alatt amíg használtam. Sokkal inkább mint az Nv elavult felülete.. amit már vagy 10 éve használnak! Az azért nem semmi..
Pont a hétvégén piszkáltam a játék profilokat és vissza sírtam az AMD drivert. Átállítasz egy beállítást és várhatsz 3-4mp-et, addig "megfagy" az egész felület, persze amit közben esetleg görgetni próbáltál volna azt utána csinálja meg hirtelen, így azt sem tudod hol tartottál. Ez az egész szekció ráadásul fix méretű, át sem tudod méretezni, hogy egyszerre többet beállítást láss, stb.. lehetne sorolni hosszan.. egy elavult vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő