- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Ezzel csak egy probléma van, aki türelmetlenebb (mint amilyen én is vagyok) átmehet a konkurenciához megoldást találni.Ez nyilván nem egészséges az AMD -nek,hogy Custom Vega56 helyett Custom GTX1080 kártyát vettem.
És már nem azt nézem hogy a új driverekkel mit tud a Vega56,hanem hogy mit tudhatnak majd a next gen Nvidia kártyák.
Karácsony előtti vásárlási szezonba ezt csak az AMD cseszhette el ennyire.Nem baj,majd várjuk a következő AMD generációját, talán az életképesebb lesz és odafigyelnek ilyen apróságokra is mint a megfelelő kihozatal és a bolti elérhetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest