Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crytek

nagyúr

válasz ->Raizen<- #30913 üzenetére

Én vagyok eltévedve? Barlangban élsz ember. Olvasod is a netet vagy csak kommentelgetsz faszságokat?

Bármi jelenik meg pc-re mi az első? Csutkára nem az hogy defasza de jó hanem hogyan fut... Ott a Batman konzolon év játéka lett. PC-s miről ismered meg? Visszavonták fujjolták gány munka volt... Pedig egy kurva jó játék a mai napig...De kit érdekel az már? Senkit már a kiadó se tudja hány fillérért adja el annyi érdektelen lett pc-n a balhé után. És most nem kezdem el felsorolni ..Csak hogy frisset is mondjak. Forza M 7 megvan? Kb év autós játéka pc mitől hangos? Megint elkurták és nem úgy fut ahogy kéne... És egy játékot mi határoz meg.. na mi? Az első pár napos visszajelzések. Az hogy évek múlva hónapok múlva milyen patcheket kap már késő..

Nem mellesleg ott a steam review hülyeség... 80+ %-a csak arról szól mindnek hogy fut hogy nem fut

UI: Nem velem kell egyetérteni. Szimplán leírtam mi az igazság mi zajlik a világban ott a bizonyíték a steam-en neten mindenféle gamer fórumokban.

Új hozzászólás Aktív témák