Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
üzenetére
Ebben egyetértünk.
Én például még év elején vettem kijelzőt, mert h. juniusban jonnek a vega-k. Hát nem jöttek. Egy idő után úgy voltam, h. bármi jön ami erősebb mint a fury megveszem. Ígyis lett. Csak hát az a fél év.
Abban viszont egyetértek, hogyha jelentős javulást tudnak elérni, akkor ennyi idő távlatában az a plusz 2-3 hónap belefért volna.
A többire meg majd az új driverek megjelenésével visszatérünk.
Abban igazad van, h. minden elérhető fórumon sírtak volna a userek, mert hát valljuk be a userek ilyenek.
Ellenben, ha feature unlock után megvan a teljesÍtmény, akkor szvsz annyira mindegy, h. azt 1382 vagy 1512mhz-es gpu órajellel éri el. De abban igazad van, h. ezzel a véleménnyel vélhetően kisebbségben vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest