Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
üzenetére
Nyilván, ad egy referencia értéket és ez a jellemző. De van előttem pont egy valag 7870/270x, 480, 1060, 1070 amik gyártói custom értékekkel mennek (nem csak órajel, hanem fesz is), nem pedig az amd/nv által használt defaultok-kal.
Én is kiváncsian várom h. a tömeges UV-t bÍrni fogják-e a feature unlock-ok után. Csak arra akartam utalni, h. első körben, ha ezek amőgy sincsenek engedélyezve, okosabb dolog lett volna, első körben, UV-zva akár driver-ből leszabályozni, Így mérsékelni a fogyasztást és a hőtermelést és növelve a teljesitmenyt.
Így a kártya megjelenést egy pozitivabb légkör is belenghette volna, aztán az új driverrel ami tartalmazza az általad is emlÍtett feature-ket, belehet lőni olyan alap órajelet és feszt, ami kell. Ha ezáltal alacsonyabbak lesznek az órajelek, elvileg az se baj, higy az új feature-knek ezt kompenzálnia kéne. Ha meg nem akkor ott a választás a felhasználó előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő