Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Történetesen volt ismerős, aki 7970-el BF4-ezett, tőle van jópár infóm, mellesleg nekem is volt 7970-em, és 280X-em is, szóval pontosan tudom, hogy viszonyul az erejük a 290-hez.
de a maximális és az egyel kisebb textúra beállítás között általában minimális a látható különbség
Ez rohadtul játékfüggő. Pl. Watch Dogs: [link].
Ez nem pici különbség, és ez van a 2GB-os és 3GB-os kártyához ajánlott beállítás között.BF4-ben is egy húzott 7970-el sokkal jobb játékélményt lehetett elérni, mint akár egy GTX770 2GB-al.
Azt pedig végképp nem értem, miért a nyitóárával jössz, amikor megjelent a 680, hasonló áron megkaptad a 7970-et is. Mármint a 2GB-os 680-hoz hasonló áron. Az itthoni piacon a 4GB-os verziók viszont horror áron mentek, erre tisztán emlékszem. Lásd, 130K vs 160K:[link] [link]. Ez elég durva difi.
Ugyanekkor 110K körül volt a 7970, szintén Asus: [link].
Szóval alig másfélszer annyiba került a 4GB-os 680. De még a sima 2GB-os 680 is jóval drágább volt, cserébe ma használhatsz rajta minimum egy klasszissal gyengébb beállítást egy rakat játékban. Well done, Nv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest