Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Asbee #27493 üzenetére

AMD idétlen órajelugrálások az RX 470-nél is jelen voltak. Afterburner menüben állitgattam én ezt-azt, de csak nem akart az nyugton maradni a 2D-s órajeleken. HD 7850 volt még amelyik rendben lent tartotta az órajeleket és rendesen váltogatta azt videó és 3D terhelés szerint. Na persze, a böngésző hardveres gyorsitást már akkor sem ártott kikapcsolni a Firefox-ban. Akkor még müködött a hardveres gyorsitás a konvertáló programokban (AMD APP) és örülhettem a gyorsabb tempónak... de persze ezt is elvették, mert az R9 380 és RX 470 már nem használta ezt. Szerintem a driver miatt, de valamiért az OpenCL programkód nem müködött már jól. GTX 1070 videókártyával a CUDA használható. Apróságok, de ilyenek miatt megy el a bizalom egy alapjában jó videókártyától és nézek más alternativát. Pedig jónéhány GCN architektúrát megtapasztaltam a saját káromra, és közben itt-ott azért éreztem a lassú fejlődést, ami mellett elhaladtak a játék és felhasználói igények. Ahogyan a RYZEN úgy a VEGA is felzárkozhat, de sok felhasználót fog még elvesziteni a sok késlekedés miatt.

Új hozzászólás Aktív témák