Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Laja333 #25714 üzenetére

Ja persze, mert egy-két játékban néhány pálya részen CPU limit alakulhat ki. Más nem CPU igényes játékban szintén gyengébb volt ez az RX 470, mint amit itt sokan állitottak. Nem gyengébb az R9 380 videókártyánál, ezt te honnan veszed... R9 270X videókártyától jóval gyorsabb az R9 380, mert itt jól érezhető teljesitménynövekedés volt. Mint mondtam az RX 470 szintén javult az R9 380-tól, de alig érezhetően. Nem tudtam a grafikai beállitást nővelni és a minimális FPS emelkedett jól, de helyenként ez a mostani játékokban igen kevés. Most érkezik két jó játék év elején és semmi jóra nem számolhatok. Fél éves videókártya... :) HSM HD7850 és R9 270X váltásnál szintén 30%-ot meghaladó teljesitménynövekedést jeleztek jópáran. RX 470-nél szintén ezt a 30%-ot emlegetik. Akkor és most sem kaptam meg ezt a 30%-ot, ezért az én szempontjaim alapján jogosan állitom egymás mellé ezt a két kószát. Minden játékban és Benchmark eredményekben nem lehet CPU limit, és GPU throttling-ot sem monitoroztam ki ennyi idő alatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés