Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolbi_30 #25569 üzenetére
Én is igy gondolom.
R9 380 4GB videókártya nálam szintén pozitiv megitélést nyert. Közepesen terhelhető volt mindenféle játékokban, de alig ment 70fokig és ezt elég halk hűtéssel tudta elérni. Fagyásom és driveres grafikai hibák az R9 270X után ezzel az R9 380-al nem igazán voltak jellemzőek. Egy-két Crimson verzió után nálam képhibákat dobott és visszaálltam az utolsó publikus Catalyst driverre. Azon amit tudott az nekem már kevés volt. Far Cry 4 és az utána megjelent friss játékcimekenek kellettek az új Crimson driverek és igy nekem meg az RX 470. Gyorsabb lett, de nem tudott olyan jelentősen ellépni a Tonga GPU elől, mint ahogyan az lelépte az R9 270X-et. Sajnos a videókártyát a játékhoz vesszük és a játékfejlesztőknek meg a videókártyára kéne jól optimalizálni. Mostanság itt gondok merültek fel és az AMD középkategória DX12-ben tud egy kicsivel többet kihozni, és a DX11 majd az új Polaris Refresh videókártyáknak jobban fog feküdni. Én még egy jó ideig DX11-ben játszom és itt eddig az Nvidia jobban teljesitett. Rejtett tartalékok eddig csak a DX12 tűzijátékra volt elég, most egy kis izomtorna is jőhetne AMD módra.
És nem az ujjgyakorlatokra céloztam, amit a minap megjelent képen láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest