Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#00137984 #25537 üzenetére
Fagyás? Kilépés? Pfff... Ez vagy alaplap, vagy szoftver, vagy VGA hiba. Ebből ugye kettő garanciális jellegű is lehetett. Nyilván a másikat okolta, amikor az egyikkel a boltban kopogtattál, és nem akart vele foglalkozni...
Én nem tartom ezért felelősnek a driveres csoportot, mert látom a saját szememmel, hogy legalábbis nálam jól működnek a driverek évek óta. Ez a rendszeres fagyás/kilépés pedig ha általános lett volna driverveziókon keresztül biztos lehetsz benne, hogy a fél netes sajtó ezen rágódott volna, akkora botrány lett volna.
"de még évek telnek el majd mire ezt a 4 magot játékra alkalmatlannak minősithetem.
"
A magam részéről a tuningmentes i5 4690K-m már két évvel ezelőtt a 290-esem mellett is játékra alkalmatlannak minősítettem.Persze, leginkább BF4 multi, és Crysis 3 alatt. Nem minden program kért persze ennyit. Tuningolva mondjuk szódával elment ezekben is. Pedig nekem nincsenek ilyen szélsőséges igényeim, mint neked.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest