Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Fagyás? Kilépés? Pfff... Ez vagy alaplap, vagy szoftver, vagy VGA hiba. Ebből ugye kettő garanciális jellegű is lehetett. Nyilván a másikat okolta, amikor az egyikkel a boltban kopogtattál, és nem akart vele foglalkozni...
Én nem tartom ezért felelősnek a driveres csoportot, mert látom a saját szememmel, hogy legalábbis nálam jól működnek a driverek évek óta. Ez a rendszeres fagyás/kilépés pedig ha általános lett volna driverveziókon keresztül biztos lehetsz benne, hogy a fél netes sajtó ezen rágódott volna, akkora botrány lett volna.

"de még évek telnek el majd mire ezt a 4 magot játékra alkalmatlannak minősithetem.
"
A magam részéről a tuningmentes i5 4690K-m már két évvel ezelőtt a 290-esem mellett is játékra alkalmatlannak minősítettem.
Persze, leginkább BF4 multi, és Crysis 3 alatt. Nem minden program kért persze ennyit. Tuningolva mondjuk szódával elment ezekben is. Pedig nekem nincsenek ilyen szélsőséges igényeim, mint neked. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fogyjunk le!
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Persze, leginkább BF4 multi, és Crysis 3 alatt. Nem minden program kért persze ennyit. Tuningolva mondjuk szódával elment ezekben is. Pedig nekem nincsenek ilyen szélsőséges igényeim, mint neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)