- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo #25526 üzenetére
Talán az ilyen elcseszett AMD középkategória fejlesztések miatt vagyok most megint kiakadva. HD 6850 1GB videókártyával megvoltam elégedve és a játékokban is meggyőzően jó teljesitményt nyújtott. Tuningoltam is valamennyire és nem volt kazán a Windforce 2 hűtésem. Nem fagyott ki játékok közben és grafikai képhibákat sem produkált. Élsimitásra amúgy nem volt alkalmas, de minden egyéb jó grafikai részletességre elég volt akkor az 1GB VRAM. A GCN 1.0 HD 7850 2GB videókártya másfél év után a Battlefield 4 megjelenése idejében a driverek miatt nekem cserét jelentett az R9 270X 2GB videókártyára. Grafikai hibák megszüntek a játékokban és jelentkezett valami kis teljesitmény javulás. Melegedett az Asus R9 270X DirectCU II Top hütése alatt a teljesen kihajtott GPU és még igy is egyre kevésbé birta a játékok nővekvő hardverigényét. Új GCN verzióval az R9 380 4GB videókártyára esett a választásom. Nagyon megkedveltem ezt a Tonga GPU-s videókártyát. Hűvős volt az Asus Strix hűtése és a GPU valamennyi kis tuningot is elviselt és mégis stabil maradt játék közben. Néhol egy-két driver verzióval nem jött ki valami jól az R9 380, de félévente azért feljebb tudtam lépni a verziószámban. Crimson drivert nem tudtam megkedveltetni vele, ezért cseréltem az RX 470-re. Witcher 3 és a többi játékban (Far Cry 4 és a Crysis) minimálisnak éreztem én most a gyorsulást, de ez szerintem részben a Crimson drivernek köszönhető. Néhol ez betudható lehet a CPU limitnek (Crysis, BF 4), de benchmarkok alapján sem kapott olyan nagy lendületet a gépem. Nekem ez az RX 400-as széria ennyire keveset jelentett és azt a plussz többet talán egy Polaris Refresh jelentheti. 2X élsimitás egy ilyen 100%-on tekerő GPU-n, miközben néhol a 2GB-os videómemóriát is éppen túlléptem. Hát... mit is mondhatok. AMD majd legközelebb talán összejőhet ez a Polaris jobbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest