Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz távcsőves #25002 üzenetére

Az, hogy októberre szólt a Vega pletyka... vagy bármilyen "erősebb" AMD pletyka (Polaris refresh), az azért elbizonytalanított pár hónapra... Nehezen barátkoztam meg a 137K-s VGA árával...
    ...de már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Ezekkel a játékokkal úgy is kb egyszer fogok játszani, és azon kis idő alatt (szabadság+ hétvégék) legyen már az elérhető legjobb, legkevesebb szöszöléssel a beállításokkal. Nekem mindig is középkategóriás kártyáim voltak, és beleuntam abba, hogy leveszek valamit, juhé 60-80 FPS, aztán valami irreálisan terhelő részen meg bezuhan és szaggat... jó akkor még ezt is, meg ezt is kikapcsolom, na akkor meg mindenhol bőven 60 felett, cserébe azért áldozat.

Valahogy így kényelmesebb és nyugisabb figyelni a híreket és a VS topicot :))

Sokat gondolkoztam így kb mi az a kártya amivel cserére lehet buzdítani az 1070/1080 usereket (akikből rengeteg van)... hát nehéz lesz. Nagyon nehéz. Amíg nem lesznek nyilvánvaló hátrányai DX12-ben Vulkanban, meg GPUOpen dolgokban, addig nem fognak cserélni.

... szerintem 2017-et nyugodt tempóban kihúzza még az NV a Pascallal, és árcsökkentésekkel. Netán egy Pascal refresh magasabb órajelekkel és mégjobb fogyasztással?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés