- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Ritkan cserélek konfigot. De szeretem ha egyben van nem kell piszkálni. 2012ben osszeallitottam egy 2500k 7950 alapra épült. Telt vagy fel evembe mire osszeallt.(3fajta lap két kit ram es a 3. Vga utan allt ossze egy stabil gep) amivel semmi de semmi problémám nem volt 3;5 évig.
Most ezt akarom ujra elerni. De sajnos nehezkes
most epp random ujraindulasok vannak...
Vettem eddig 2db 970et 2 rx470et es 2db 1060at. Az biztos hogy a 1060 a legproblemamentesebb. Közben eldőlt a 3gb vs 6gb is a 6 mellett. Youtubon neztem videot ahol látszott a vram szűkösségenek tünete. Es nem tetszett igy 6gb lesz. Nem nagy dolog de lathatoan rocogott a kep egy két jateknal.
Mar csak a random reset problema van...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest