- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
lezso6 #24212 üzenetére
A +30% fogyasztás... akkor lett volna szép, ha beigazolódik, hogy most +30-40%-os teljesítménynövekményt is hoz DX12-ben. Ebből szinte semmi nem valósult meg. Egyébként ha +30% fogyasztással tudja ugyan azt, akkor hogyan nevezhetnénk ekvivalensnek? Nem, nem tudta ugyan azt egy 290/290X és egy 970/980 annak idején. Hadd ne nekem kelljen elemeznem a piaci helyzetet. A grafikon a Maxwellnél csúszott ki, de durván - és pont ezért.A userek döntöttek, és nem az akkori GCN mellett, hanem amellett, hogy hűvös, csendes kártyát akarnak. Itt mérte fel rosszul az AMD a helyzetet. (Azelőtt 35-40% körül fluktuált... ez még egy normális share volt, tehát a GCN önmagában valóban nem felelős ezért a helyzetért... )
Én arra számítottam 2015-ben, hogy hamarosan vége a Maxwelleknek, és felszabadul a GCN erőtartalék majd, annyi DX12 játék lesz hamarosan - kiegyenlítve a GPU erőtartalékokat. (Nyilván AMD is erre számított)
Egyébként megjegyzem, a mai napig nem jött (lehet csak én nem láttam) olyan áll leejtős technológiai bravúr... tényleg akármilyen techdemó (mint anno egy Crysis 1 volt), vagy játék, vagy jelenet vagy fénykép ami nyíltan megfekteti a Maxwellt/ Pascalt, GCN-en szárnyal (egyGPU-s rendszereken)... mellette instant álleejtős annyi egység, robbanás, fotorealisztikus növényzet, fizika stb van benne .
Miért nincsenek ilyenek? Hogy várható el, hogy rendesen terjedjenek a játékok, hogyha csak a végeláthatatlan cikkek sorozatát olvashattuk, hogy miért lesz ilyen brutálisan jó nekünk a DX12 - mutatványt meg semmit? A semmiről beszélünk már lassan 3 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fotók, videók mobillal
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest