Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Értem, kösz mégegyszer!
Sok dolog nem volt eddig világos az általad említettek közül vagy szimplán nem is tudtam róluk.
Ilyen például a reverse engineering "gyakorlati" működése és hogy milyen kölcsönhatásban van az NV féle stratégiával, miszerint nem engednek betekintést az artitectúra(ák..) működésébe.Érdekes ez a fejjel a falnak hozzáállás.
Azért annak megvan a maga diszkrét bája amikor egy játék/fejlesztő cég Gaming Evolved listás/partner, ennek okán pedig jogosultak (tudom ez a szó a rev. eng. gyakorlati működésének fényében elég hülyén hangozhat..) Geforceokra is optimalizálni, főleg ha meg is teszik..! -
HSM
félisten
Ezek a shader-átírások az egyik oka, hogy messze elkerülöm az Nv VGA-it. Az ilyesmitől feláll a szőr a hátamon. Papíron jól mutat, hogy optimalizálnak, de vajon ez az optimalizálás milyen áldozatokkal jár pl. elsősorban a képminőség terén? Valamint a stabilitás szempontjából sem biztos, hogy 100%-os megoldás, kijön egy patch más shaderrel, akkor pl. mi van?
Akkor vagy a játék nem fog hibátlanul futni, vagy a sebesség bukó ismét.
Ez a DX11/DirectCompute5 megoldás nagyon béna lett, sőt, mivel Mantle nekik nincs, így a DX12-től még jó egy évnyire elég buta megoldás. Érthetetlen, miért nem raktak még bele 32kb memóriát, és akkor nem lenne most miről beszéljünk.
Mert ez így szvsz brutálisan gáz, hogy egy 3 éves 7970, amit 50-60K-ért dobálnak az ember után az aprón a 180 000 forintos hiperszuper vadiúj GTX980 nyakán lohol.
Hála a jó égnek, hogy nem terjed a GameWorks, valahogy sosem szimpatizáltam a koncepciójával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest