- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2. Csupán arra hoztam példát, miért lehet az eredetileg linkelt teszt hiba és csalásmentes, amit Te megkérdőjeleztél.
3. Ebben az esetben megkövetlek a minőséget illetően. Az ide vonatkozó részeket hagyd figyelmen kívül. De ez nem bizonyítja hogy a dsr-es mérésed helyes volt, abban továbbra is kételkedem, és várom a képet.
B1. Nem szorosan idetartozik, de ezek szerint az Rx460-at sokkal időtállóbb megoldásnak tartod, mint a jelenleg (dx11-ben) hasonló teljesítményű 950-et, ha - felteszem némi ráfizetés árán - váltottál. Hasonló a véleményed az rx480 - 970 összevetésben, netán 480-1060 esetén is?A hsz-ed többi része személyeskedés, legközelebb nyugodj le és moderáld magad, különben én hívok rád moderátort. Elképesztő ez a stílus amit itt megengedtek magatoknak... Nem egy jöttment senkiházi vagyok. Csak ellentétes a véleményünk, és még ha az enyém lenne téves, akkor is kikérem ezt a hangnemet! Megnézném, hogy személyes találkozásnál meg mernéd-e engedni magadnak...
Más: TPU-n lehet szavazni, hogy melyik kártyát vennéd inább. ~22k szavazat után az állás:
Rx480 - 40%
1060 - 28%Már csak készlet kellene Rx480-ból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest