- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Bocsánat, kicsit sokat olvastam ezt az "NV-n szebb az élet" dolgot az elmúlt 1-2 napban, és besokalltam. Igazából ha elégedettebb vagy NV-vel, tökéletesen megértem, hogy eszed ágában sincs váltani. Ugyanígy vagyok én is, eszem ágában sincs váltani AMD-ről, mert nekem is ugyanúgy bevált az AMD, mint neked az NV. Viszont kellemetlen azt olvasni oldalakon keresztül, mikor olyan dolgokkal szidják az AMD karikat és főleg drivereket, ami nem igaz.
(Pl. hogy AMD-n csak szívás van játék helyett, meg hasonlók.)
"Ha neked megfelel az AMD semmi gond, sokan beérik a kevesebbel, de örülök neki és használd egészséggel!"
Na, látod, ez veri ki nálam a bizosítékot rendszeresen! Nem értem, miért gondolod azt, hogy az AMD "kevesebb" lenne? Én abszolút nem tapasztalom ezt! Nekem arra van szükségem, hogy a játékaim szépen fussanak, és ezt maximálisan meg is kapom. A driverekkel sincs semmi gondom. Mi kellene még egy VGA-tól, amitől több lehetne?Nyugodtan fejtsd ki, komolyan érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest