- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
Hihetetlen a fanatizmusod, de lehet, hogy csak én vagyok már öreg ezekhez. Ami a biztosítékodat illet félreértetted. Azt a kiinduló pontra értettem miszerint a kérdés az volt, hogy megéri a 780Ti?!. Mindenki tudja, hogy erősebb mint a 290x viszont az utóbbi olcsóbb nála, de ez igaz a házon belüli 780 vs 780Ti vagy a 290 vs 290x-re is. Ennek ellenére sokan a "kistestvért" választják, mert "beérik a kevesebbel is."
Visszatérve arra, hogy miben több. Rengeteg kártyám volt itt is ott is,de nem szeretnék senkit untatni ezzel, szóval csak röviden a nem olyan régről. Aki ismer itt tudja, hogy volt 7970 CF-em, majd single 7970-em is. CF első naptól fogva használhatatlan volt. Driver hiba, rengeteg microlag BF3-tól elkezdve mindenhol...Egy kártyával microlagok, illetve random driver összeomlások. Eladtam őket, 1 hétre amíg nem tudtam mit vegyek bekerült a gépbe egy single 7850. Az feltette az i-re a pontot, random BS még sokszor böngésző alatt is. Gar csere, a következőnél már csak pár óránként jelentkezett játékok alatt. Aztán vissza NV-re 670-re esett a választás. Stabil, erős, elégedett voltam vele, aztán jött hozzá a tesója SLI-be. Soha nem gondoltam volna, hogy annyira hibátlanul tud működni egy kétkártyás rendszer, CF után egy álom volt...Szóval nálam továbbra is fontos a megbízhatóság a gondtalan, micralag mentes játékélmény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest