- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
deadwing #16103 üzenetére
Nem egészen.
A fehér egyensúlytól kezdve a gammáig,tehát egy normális kalibráció után ugyanazt a képet kapod minden gyártótól,illetve nV-n például driverböl engedélyezni kell a teljes dinamika tartományt,ami leginkább HDMI csatlakozásnál volt igencsak látható.Régebben hackelni kellett,mostanra már be van építve a driverbe,viszont alapon korlátozottan indul ennek az az oka hogy így mindenféle vacak HDMI kábellal is menni fog,tehát kevesebb lesz a kompatibilitási gond.Intellel nincs tapasztalatom.
Én pont emiatt vettem egy olcsóbb Colormunki Display Pro-t, [link]és kalibrálok mindent magamnak igy tudtam csak megszabadulni ettől a sűrű hardvercserék alatt...
Lábjegyzet: Sajnos még ezek fényében is vannak olyan játékok melyek magas ívből tesznek a win színprofiljára,(illetve amit te ott beállítottál) erre csak akkor jöttem rá amikor telepítettem a DisplayCal nevű kis programot ami mérföldekkel több lehetőséget ad a kalibrálásra,és sokkal pontosabb a végeredmény.Ennek a programnak van egy pluginja,ami kényszeríti a profilt mindenre ami indul,és bizony ez a plugin elég sokszor bejelzett,sőt volt olyan is amikor ki kellett kapcsolnom mert a játék nem indult el miatta...
Ui: Tehát az,hogy alapból esetleg kontrasztosabb a kép azonos kijezövel egyik vagy másik vga gyártó termékét használva,az csak beállítás kérdése.Hogy kinek melyik tetszik jobban,az pedig egyedi preferencia kérdése.A lényeg hogy mindegyikkel termékkel elérhető ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest