Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
KAMELOT #1536 üzenetére
Mikor adták ki a mantlehoz tartozó végleges drivert? 14.1 BETA, amit azért biggyesztettek oda mögé, mert még nem végleges. Beta driverrel pedig azok próbálkozzanak, akik kísérletező kedvűek. Aki meg elvárja, egy beta drivertől, hogy hibátlan legyen, az gondolkodjon el picit.
Időpontot szerintem csak a dice ígért, hogy mikorra implementáják a manetle api-t. Ez meg is történt, igaz egy hónap csúszással.
Azt meg nehéz elhinni, hogy valaki a mantle miatt várt 4 hónapot már. Ez idő alatt nem tudott játszani a játékkal vagy mi?
-
mackosajt
addikt
válasz
KAMELOT #1536 üzenetére
Feltűnt, hogy a 14.1 az BÉTA?
Vagyis nem végleges driver, azaz vannak benne hibák, amiket javítani kell. De ha nem adják ki, akkor a zárt körű tesztelések alatt kevesebb hiba derül ki, és utána meg azzal jönne a sok user, hogy fos a hivatalos driver.
Mellesleg én örülök neki.
A fos 7970-emen +30% FPS növekedést hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest