Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korcsi
üzenetére
Nem olvastam én se utána pontosan mit csinál a PCPER, de átlaghoz nézik szerintem. Ami minden kártyánál ugye más, és csakis önmagához lehet mérni ezt a varianciát amugyis.
Szóval tuti nem fix érték, hanem mindig az átlag amit a kártya produkál az adott programban.
(Ami az átlagnál jobb azt nullának veszik pl.)
Közben engem is érdekelt és van rá időm megnéztem: [link]
Utolsó graf előtt írják:
"Our current running theory for a stutter evaluation is this: find the current frame time variance by comparing the current frame time to the running average of the frame times of the previous 20 frames. Then, by sorting these frame times and plotting them in a percentile form we can get an interesting look at potential stutter."
Ha azóta nem változtattak akkor az előző 20 képkocka mozgó átlagához mérik.

De mindenképp valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő