- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.
Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest