- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.
Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest