Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz janos666 #11484 üzenetére

Hali!

Én még tavasszal próbálkoztam vele, akkor még nem volt olyan opció a RaptR-ben, hogy a felvételt lemezre mentse, így nem is foglalkoztam onnantól vele. Több más felvevő szoftvert kipróbáltam még akkor és a helyzet igen elszomorító volt, mert egy kivételével mind trehányul használta a VCE motort, már amelyiknél volt VCE implementáció. Ez alatt azt értem, hogy ha bekapcsoltam a VCE enkódolást, akkor általában vagy divetítés lett a vége vagy végtelenül pixeles ronda kép, rosszabb eseten mindkettő.
    Volt/Van azonban egy olyan, amely kiválóan használja a dedikált fixfunkciós enkódert és ez a Mirillis Action. Ez gyönyörűen, frame drop nélkül veszi fel a játékokat, én 60 FPS-el veszek fel és hibátlanul működik. Én egy Radeon 7870-el veszek fel anyagot (első generációs VCE motor és sok órányi felvételt készítettem különböző játékokban) és semmiféle sebességbeli problémával nem találkoztam eddig, kiválóan veszi fel 60 FPS-el úgy, hogy valós időben, a felvétel készítése közben tömörít. A képminőség pedig szerintem szintén kiváló, legalábbis magas szintre állítva.

Ha egy példaértékű, VCE-t támogató szoftvert keresel, bátran ajánlom neked az Action-t!
    A legkisebb mértékben sem szeretnék itt xy terméket reklámozni, mindössze a tapasztalat nekem azt mondja, hogy egyelőre az Action használja értelmesen a VCE motort.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés