- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #10973 üzenetére
Nem unalmas, hanem ez van, zart rendszer felett nincs kontrollod, de attol meg ugyanugy bent van a kodban. Nem jatszottam vele sokat, de amig jatszottam nekem nem crashelt. ha az elozo driverek is hasonloan viselkedtek akkor lehet hogy mashol van a gond
Az alatt a par het alatt amig Ti-k jartak nalam 3 driverbol 3 volt rossz, most erre mit mondjak? Tanuljon meg NV normalis drivert irni? Nem szaladgaltam allandoan a forumra hogy kiontsem a banatomat, megoldottam. honapok ota elerhetetlen a jatek hivatalosan, mert egy rakas sz@r, ugy kb minden erintett egyet ertett ezzel, ha majd elkeszul es akkor is folyamatosan crashel az arra kiadott AMD driver utan akkor lehet ujra beszelgetni rola erdemben.
En Win7 alatt hasznalom, Win10 meg elegge beta allapotban leledzik, nem biztos hogy az a legjobb jelenleg, de ezt mar neked kell eldonteni.
2 ev egy hiba vs 4 het 3 hiba, melyik driver teamrol beszelsz?
Amig NV zart lesz ugy nem kell keresni, sima celpont, ha bele lehetne latni mi tortenik igazabol akkor lehetne megitelni milyen a kodjuk. Lehet zsenialis de lehet az ellenkezoje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest