Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
üzenetére
Nem unalmas, hanem ez van, zart rendszer felett nincs kontrollod, de attol meg ugyanugy bent van a kodban. Nem jatszottam vele sokat, de amig jatszottam nekem nem crashelt. ha az elozo driverek is hasonloan viselkedtek akkor lehet hogy mashol van a gond

Az alatt a par het alatt amig Ti-k jartak nalam 3 driverbol 3 volt rossz, most erre mit mondjak? Tanuljon meg NV normalis drivert irni? Nem szaladgaltam allandoan a forumra hogy kiontsem a banatomat, megoldottam. honapok ota elerhetetlen a jatek hivatalosan, mert egy rakas sz@r, ugy kb minden erintett egyet ertett ezzel, ha majd elkeszul es akkor is folyamatosan crashel az arra kiadott AMD driver utan akkor lehet ujra beszelgetni rola erdemben.
En Win7 alatt hasznalom, Win10 meg elegge beta allapotban leledzik, nem biztos hogy az a legjobb jelenleg, de ezt mar neked kell eldonteni.
2 ev egy hiba vs 4 het 3 hiba, melyik driver teamrol beszelsz?

Amig NV zart lesz ugy nem kell keresni, sima celpont, ha bele lehetne latni mi tortenik igazabol akkor lehetne megitelni milyen a kodjuk. Lehet zsenialis de lehet az ellenkezoje is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest