Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Modanak dolgokat Aztán majd meglátjuk ebböl mi lesz igaz
-
törölt tag
Legyen jó napotok
mégegy visszaszámláló
NVIDIA CEO CES2017 Opening Keynote
Állítólag 1080TIről is fognak beszélni. -
törölt tag
válasz
imi123 #25192 üzenetére
Az a baj hogy folyton személyeskedni akartok. Értem én hogy a Vega indításakor ezzel próbáltok elhomályosítani értékeket de nem kellene. Beszélgessünk a VEGÁról
HBM2 !
High-Bandwidth Cache -t tartalmaz ami egy nagy sebességű gyorsítótár.
Tartalmazza az ÚJ Shader Modell-t aminek iszonyat előnye lesz a portolásnál és hiába próbáljátok ezt is elbagatelizálni ma már nem csak a Shaderszám meg ROP a fontos.
Az új Shader modelltől komoly gyorsulás várható egyes programokban. -
törölt tag
Na mi van fiúk lányok van már nagy izgulás a holnapi VE.GA bejelentésre?
Tele már a gatyó mi hogy elértéktelenedik az 1070 igen gyorsan ?
Meséljetek hova várjátok az új Vegát? Aztán majd meglátjuk kinek mennyire távolodott el a képzelése a valóságtól...
A 160 190 es sávba jó lenne ha beleesne a kis vega sérült példánya, (lásd Fury) és akkor a vágott 1070 fölött, a teljes meg az 1080 alatt lenne kb... már directx 11 ben értendő.
És akkor jöhetne ami fontos a Directx 12ben meg Vulkánban egy HAM HAMM
Ami nekem amúgy fura hogy INtel nagyon halkan jelentette be az új processzorait, azért Ryzen előtt pár nappal ez nekem csak furi nem ??? -
törölt tag
Boldog Karácsonyt minden Directx 12-t futtatni tudó kártya tulajdonosnak !
-
törölt tag
Még azt mellétehetnéd hogy az Ájfón amerikamajmoló fanatik kultuszt összeköthetnék az NVvel és akkor 30% akciósan 499 ezerért megkapnád minden évben az aktuális ifonod meg a 1X80TI det...
Ájemdés gyerek neked miért van 8 Gigás kártyád burzsuj vagy ?
- Ö nem, nálunk én vagyok a szegéééény .... -
törölt tag
"Nagyon beszédes az az adat, hogy az AMD egy év alatt 10,3%-kal növelte piaci részesedését, ezt pedig – mivel csak kétszereplős szegmensről beszélhetünk – az Nvidia kárára tette. Persze a zöldek dominanciája így sincs veszélyben, de a piaci részesedésük azért érezhető mértékben csökkent. Ez a számok nyelvén azt jelenti, hogy az Nvidia piaci részesedése az egy évvel korábbi 81,1%-ról 70,9%-ra csökkent, az AMD pedig az egy évvel ezelőtti 18,8%-os tortaszeletet 29,1%-ra hízlalta."
Ennyi... Nincs több kérdésem tisztelt bíróság -
törölt tag
Hozzá szeretném tenni a képhez hogy ma vadi újan 115 ért lehet Furyt kapni.
Kösz a halakat és csá -
törölt tag
470 megveri az 1060 at , nem rossz egy 76 ezerért kapható kártyától
-
törölt tag
Ez volt már itt?
Ahogy az NVIDIA látja a VR-t.
Úgyhogy készüljetek, hamarosan vennetek kell egy újabb 1080-at. -
törölt tag
Hát a magyar piac vicc de a külföldibe jók az árak.
Devil konkrétan 259.99 Font. Az első 2000 ref után már elfogyott pre ordedbe a következő 3000 db-os custom szállítmány.
Most 3200 körül van ha húzol sorszámot.
Akkor nem tudom mi van az EU garikkal ha Anglia kilép az EUból... -
törölt tag
POWERCOLOR RX 480 RED DEVIL vs GTX 1060
Mindenki válassza a magánakvalót az árak figyelembevételével...
(Vulcan eredmény nincs benne) -
törölt tag
"Furcsa hibát javít a legújabb Nvidia hotfix driver
GTX 1060, GeForce GTX 1070 és GeForce GTX 1080-as videokártyák mellé telepíthető
A driver a DPC (Deferred Procedure Call) késleltetés mértékét csökkenti, ami ha magas, különböző hibákat okozhat: például akadozásokat, alacsonyabb FPS-t, de akár audió problémák is jelentkezhetne."
Igaz Nvidián nincsenek hibák, ott csak hibajavítások vannak -
törölt tag
Múltok itt azt mondta valaki nem fog menni 1400-on a 480 custom, drogokról meg hülyeségekről beszélve. Nincs több kérdésem.
-
törölt tag
Warhammerben meg Hitmanban megveri Full HD-n a 480 a 1060 -at.
Nem arrol volt szó hogy 20%al gyorsabb lesz a promóciós NV plakáton??
Direct x 12 -ben roppant gyenge a kártya a beharangozásokhoz.
Lehet mégse lesz a kártyákon NV direct x forradalom ? -
törölt tag
Jelenleg inkább az dönti el hogy ki ad el több kártyát a közeljövőben hogy ki tud több customot kártyát előteremteni.
Aztán majd ha relaizálódnak a darabszámok és árak akkor kezd számítani az ár/értkekarány.
A HBM2 még érdekesen belevisz egy kis fűszert a történetbe a középkategória tetején szeptember után. -
törölt tag
válasz
Ren Hoek #19399 üzenetére
Nem spekuláció viszont az látszik hogy nem csak a Shader számít, kicsit furák is a mostani kicsi shaderszámok,
de ha arra gondolunk hogy egyazon GCN verziószámon belül lesz 6000-es meg van 2000-es akkor nem szabad elfelejteni hogy ez a középkategória alja.Külön kérés: ha van itt UE4 Mantinees tudású ember nálam jelentkezzen.
-
törölt tag
Jó akkor tessék: Lehet értelmezni ki hova várta.
Mondjuk egy picit érdekes a kártyaösszeválogatás. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez a legkirályabb méréskombináció
-
törölt tag
Már elnézést de akkor ez mi ? ha szerinted nincs Async Compute GCN4 en ???
Radeon RX 480 DOOM Vulkan and Async Compute Perfomance -
törölt tag
válasz
Malibutomi #19099 üzenetére
Hát olyan 1900-ig felmehet egy Gaming Z szériával, azt soknak találod ?
De azt nem fogják olcsón odaadni... -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #18999 üzenetére
Az mondjuk egy szép álom hogy ezek a custom kártyák jönnek nektek 250 Dollárért. De álmodozni szabad.
Ez viszont egy szép 1060-as. csak persze nem 250 ért. -
törölt tag
Messze nem erről van szó.
Van a Magyar Jogrendben egy olyan fogalom hogy a vásárló megtévesztése.
IGEN TE az exszobagazda és PH cikkíró tudod mit jelent meg a minőségi PH közönség is tudja
De a Default User oda megy Sári néni és Julcsi bácsi és azt látja hogy a két dobozon 60 CU van.
Megörülnek és megveszik az 1070-es videókártyát. Mert ugyanúgy ahogy sokan gondolkoznak most a 470 megvételén mert tudják hogy 480 körüli teljesítményt várhatnak 150 Dollárért.
De nem azért mert tesztelték vagy mert kijöttek hozzá tesztek hanem AZÉRT mert nagyon közel vannak az értékeik.
Egyszerű példa van egy elempack 60 elemet árulsz de abból 16 nem jó, te ezt tudod és rá is írod valami szakszóval amit kevesen ismernek, eladod a 60 elemet, nekem nem szabadna reklamálnom ? -
törölt tag
válasz
#85552128 #18911 üzenetére
Megint nem azzal van itt a baj hogy a 4 raszter motorból úgy vágtak hogy egy nem működik.
Azt senki nem várta el hogy 1080 teljesítményt kapsz az 1070-nél, csak megint úgy vágtak hogy megy az eltusolás, és nem tud nem eszedbe jutni a 970 akármennyire is akarod, Itt a mondanak valamit és oszd el kettővel elv kezd teljesen általánossá válni. Amikor azt hallod hogy mind a kettő 64 ROP akkor nem azt várod hogy a teljesítmény negyedét bukod a rasztermotor vágása miatt... -
törölt tag
Keresi a Vive a 64 ropos kártyát azért nem működik a DP
szörcsing szörcsing)
-
törölt tag
válasz
TTomax #18847 üzenetére
Tele van a fórum ilyen trollkodó vegyél 970 est 480 helyett emberekkel.
Ha akart volna már vett volna valaki 290x et négy éve és lenne egy Directx 12 t tudó kártyája, ami elveri a 970.
Inkább a 199 dollárért kijövő 1060 at kellene már promotálni, ja az nem annyi hanem 300 dollár ?Sorry.
2033 Hírek:
Egy roncs temetőben megtalálták az utolsó Direct X11 es kártyát ami Direct x 11 alatt már 780 FSP-t nyomott,
A cég vezetői valamikor 2029 ben lenyilatkozták hogy nem hajlandóak feljebb menni majd pár hétre rá a cég elvesztette az utolsó 5 részvényesét, és megszűnt.
Mars Időjárást mondunk. -
törölt tag
Mondtam már ezt ?
OCUK promo , 2000 db 480 custom sapphire -t a rendelt a webáruház belőle a startra.
Nen ez nem paper launch lesz)
-
törölt tag
válasz
#85552128 #18566 üzenetére
A NV prezentációra utalt amikor 3 szoros teljesítmény volt apró vr felirattal a grafikon szélén,alig kiakasztva utána a tömegeket de ez a múlt...
Irják a Sapphire-ket:
OCUK:"I ordered 2000 units yesterday direct with the owner of Sapphire. Nitro is black, 1x 8-pin, OC not yet confirmed but likely to be 1325-1350MHz out the box, runs much cooler, quieter and has really nice backplate."
Nem de én még custom 1060at se láttam -
törölt tag
válasz
#85552128 #18564 üzenetére
Ez is pont ugyanolyan mocsokság. Nem az oldal számít hanem hogy megtévesztő.
De itt érted hogy miért mondom ha egy custom 480-hoz mérten hoz egy custom 1060 15% ot akkor rendben. Ha refet mért customhoz az inkorrekt !
Kérdésem: 980 szint +15% teljesítmény azt már nem az 1070 nek hívjuk ???
Hova fog jönni az 1060 TI magyarázzátok el, mert nem lehet értelmezni. -
törölt tag
Na ez már megint mi ?
))
A szokásos NV arcpirító PR ahol 0.8 nál kezdődik a táblázat és kiderül hogy a performance különbség a látszólag kétszeres helyett 0.18 !!!))
Ne vicceljünk már, ráadásul úgy hogy a ref 480 8 gigásat hasonlítod
Hát a ref 480 meg a custom között is van 0.2 azt ugye fogod ??? -
-
törölt tag
válasz
odorgg #18491 üzenetére
Szerintem ez most mind a két oldalnak nagy probléma a régi kártyák lebegnek a levegőbe, sok boltba beragadt készletként. Szerintem a 480 crossfirével várj még kicsit amíg látunk pár valós eredményt legalább direct x 12 játékokról, mint a total war, ha mindenhol működik a crossfire profil akkor wow de míg vársz a customok is kijönnek amiknek már 1400-1600 frekit mondanak.
Szóval picit szerintem érdemes lenne várni. Jobban letisztul a kép -
törölt tag
Ez a összehasonlító videó rész nagyon szépen összefoglalja a 480 előnyeit és hátrányait a különböző kártyákkal szemben.
Jól látható hogy van ahol nagyon belehúz főleg Direct X 12, van ahol meg valószínű nem tudnak megfelelően hatékonyan működni a az Új GCN algoritmusai és lemarad.
Egy biztos nagy a szórás, lassan minden játékban máshogy állnak fel a kártyák ...
A 199 dolláron levőknek jó vétel lesz bár én megvárnám a customot a helyükben... -
-
törölt tag
OMG
-
törölt tag
"Egy különös hibára lettek figyelmesek mindazon GeForce GTX 1070 és 1080 tulajdonosok, akik 80 Hz-nél magasabb képfrissítési rátát alkalmaznak Dual-Link DVI portra kapcsolt 2560*1440-es megjelenítőjüknél: a rendszer egyszerűen nem bootol, csak akkor, ha alacsonyabb képfrissítési rátát állítanak be."
4K-ra nem jó na majd akkor 144 Hzes monitorral 1440-en...UPSZ -
törölt tag
válasz
füles_ #18266 üzenetére
Van erről bármi hiteles adat hogy akár Szlovákiában is eddig mennyi 1070 1080 at adtak ki?
Ez a NV végét váró emberke kb olyan mint a Kájl volt a másik oldalon aki szerint hatalmas megoldhatatlan probléma van a Polaris gyártásában
Besértődött aztán most ossza őket.
Vagy a rebellisták már elfoglalták a GddrX gyáratAz igazi első valós ringes meccs a Beast meg az 1070 között lesz, ár érték arányban természetesen/ nem feltétlenül FPS harc.
Erről az égész fura és erősen frusztrált helyzetről igazándiból csak a PR tehet aki előrehozta a kártyák kidobását, aztán most olyan mintha lenne valami, illete van is valami az 1080 SLIseknél kb. (átváltottak 4K-ra)
Nagyon sok pénzért meglépheted előre az amúgy egy másfél éves kártyaváltást.
Én azért emeltem ki az 1080 TI-t mert azzal hogy az 1080 Custom gyártói ráálltak a Founder árra ++ azzal beállították a TI 300 fölötti árát úgy értettem a majdani beállt árát és nem a kezdeti megjelenéskorit.
Bocsánat elrontottamaz 1080-at aposztrofáltam középkategóriának, és ez akkor is így van ha jelenleg ez a leggyorsabb, azért csak lesz felette még legalább két kártya. (ez jelenleg a türelmetlenek ideje)
Én egyszerűen arra leszek kiváncsi hogy meddig tart ez az NV tudat mi az az ár aminél kezd foszladozni , mikor kezd pattogni mint csempe a Máv wcben, ha az emberek azt nem veszik észre hogy eddig 140 ért vették a 980 at és most 300ért is lesznek az 1080-ak. A TI 350 körüli megjelenési ára elég lesz hozzá vagy meg kell várni a 400-as Pascalt? Tehát hogy mikor rántódnak vissza emberek a valóságba amiben egy infos állásra 73 ezret fizetnek pesten havonta.
Köszönöm hogy meghallgattál -
törölt tag
Kiváncsian várom hogy az Angliai EU kilépés szavazás hogyan fog hatni az árakra
Mert ha a 480-at megdobja 5- 6000-el akkor a 1080TI számitásaim szerint 300 ezer folé fog emelkedni
Amit még SOHA nem láttunk a kozépkategoriában
Igazán torténelmi pillanat -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #18242 üzenetére
Úgy érted ILYEN NV árakhoz ?
200 ezerért kapsz egy TI-t meg egy Magyar mezt
Ria Ria Hungária de azért érted !!! 100 ezer a mez ? -
törölt tag
Na gyerekek ha valami őrült FAN dolgot akartok látni...
Akkor ha Rocket jól számolta ki már pedig miért ne számolná ki jól
HOLNAP 20: 30-kor AMD e3 Bemutató de nem az hogy bemutató az semmi azon majd megy az AMÉZING
NA DE a Twitch -en az ÉLŐ chat !!!
Van ugyan rajta moderálás , na de előadás előtt ???
Tulajdonképpen nincs , és ami ott van az látni kell))
Warning Nem gyengéknek való vidék!!!! Warning -
törölt tag
Ez a Felkelés nevű új Amd kampány.
Szabynak ez fog legjobban tetszeni:
"More overclocking control. “We brainstormed what kind of voltage control could be given to them to create a better experience."Jeee
-
törölt tag
"Az AMD név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!"
majdnem hiteles idézet -
törölt tag
Nézzetek vissza a diagrammomhoz ! Átjavították
Behalok
Már az 1080 nyer -
törölt tag
Ez mi ez
-
törölt tag
Tudjátok mi lenne a legviccesebb ?
Ha ezekbe a nagy teátrumos előadások előtt Lisának meg a másik NVs kicsi embernek beadnának egy igazságszérumot kimenne és nem tudna hazudniImádnám.
-
törölt tag
Nesze neked EU bekorlátoztak
Megint virágozni fog az Ebay Licit rendszer 300 ért -
törölt tag
válasz
FollowTheORI #17823 üzenetére
Mi van a levegőbe ??? EU Amerika szabadkereskedelmi tárgyalások...
Aztán nem egyeznek meg és visszazuhan nyugi -
törölt tag
Javitották az 1080 venti összevisszajárást megkérjuk mind a 4 1080 tulajunkat vakmero bátorsággal hajtsa végre a frissitéseket
Mondtam már hogy 4 el tobb 1080 tulaj van MO on mint Vega tulaj -
törölt tag
válasz
rocket #17770 üzenetére
Ha Ti tudnátok távol keleten mennyi okostelefont adtak már el azzal hogy rózsaszínre festik és ilyen helló kitti és társai cuccos témát tesznek rá OMG
Én már rég várom hogy megjelenjenek ilyenek videókártyákon is.
PL Pokemon 480 Edisön , és jobban meg lehet indokolni a 2 kártyás rendszert máris.
-Neked milyen 480 asod van ?
-"Pikacsu" meg "Csarizár "
SZEREZD MEG HÁT MIND !!!
-Apa vehetek még 480 ast?
-De kisfiam csak 4 slot van a gépedbe
-De apaaaa lécíííííí -
törölt tag
válasz
daveoff #17734 üzenetére
Igazándiból rátapintottál mert 4K tv vásárlás előtt állok és nem tudom hogy belevágjak e.
Lehet várni kellene e Vega Pascalra az megnyugtatóbb lenne... ez van sajna két felbontás között állunk a szakadék tetején lebegve.
Erről akár egy cikk is születhetne milyen kompromisszumokkal lenne meg a 60 FPS az egyes kártyákon , és az mennyire fájna -
törölt tag
Total War Warhammer Bench
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
4K eredmények:
46 FPS 1080
39 FPS Fury X
38 FPS TITÁN X
37 FPS 1070
36 FPS 980TI
35 FPS FURY (unlock nélküli)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Lala la la la la Na ja Direct X 12 -
törölt tag
Ugy tunik hogy 1080 nál a customtol megszunik az UGRA Bugra
Igaz ez gondolom drágább kártya lesz 280
De legalább stabilan tartja a Mhzet -
törölt tag
válasz
rocket #17698 üzenetére
Lehet még a végén NVvel megtanitja valaki hogy nem 80 százalékos haszonkulccsal kell adni a kártyáit hanem a tiszteségessel
Na de ez egy nagyon jo alkaolom egy korkérdésre
Szerintetek a 260-300 ezerért Magyarországra érkezo 1080 asakon szerintetek mekkora haszonkulcsa van az NV nek -
törölt tag
Megporgott a forum
jo sokan itt érezhetoen lenézik a 60 90 ezer kozotti piacot pedig egy kártyának valoban ott lenne a helye és itt lesz a legtobb vásárlo ezt vagy nem tudjátok vagy nem akarjátok elfogadni
Tény hogy jol esett volna a 490 is bejelentve /ha már 480x nem lesz/
De foglalkozzunk azzal ami van a 2*8 Giga az egy érdekes dolog ha VR alatt és Direct X 12 alatt osszeadodik akkor a 4 Gigás kártyáknak ez ugybetesz hogy el sem lehet mondani
Ehhez azért reálisan látni kell hogy a crossfiret rendbe kell tartani
Nagyon UGY tunik a VR és a PC szét fog szakadni abbol a szempontbol hogy amire egy megoldás jo arra sima 4Kban nem biztos és fordtva
NV supported játékokban biztos hogy nem lesz eros a két kis 480 as ez boritékolhato nincsenek illuziok
Csusztatás ebbe a bemutatoba is volt érdekes hogy ezt egy NVs se mondta sebaj én elmondom a korrektség kedvéért
Eleve ott kezdtek hogy az 1080 57 FPSt nyom a DOOM ba és hogy sok a 700 Dollár /ha tudná hogy van az 840 euro is néha/ Majd pár perc mulva mutatták hogy a Singularityben is 58-at FPSt nyom és ehhez hasonlitották a 62 5 ot a két 480al
Ez azért csusztatás mert ami egyik játékban ennyit nyom az máshol nem biztos hogy annyit vagyis a DOOMban nem biztos hogy megvan a a 62 de most az a favorit játék ezért rácsusztatták
Persze ez nem akkora nagy csusztatás mint hogy elhagynám a kis VR kiirást a nagy grafikon szélén de azért ez is az
Ha sikerul elterjeszteniuk a két kártyás rendszereket akkor nagyon gyorsan elo tudnak torni a kártya részarány táblázataiban ami keményem odacsaphat az Nvidia supported játékok támogatottságának
Amit én ott láttam az kb 5 6 AAA s cim volt ezekbe kell nagyon osszeheggeszteniuk de foleg a Battlefieldben és a Total war ban és az már kifogja vonni azok vitorlájábol a szelet akik nyafognak hogy csak Singularity meg Hitman
Tehát a tegnapi cucc jo volt azzal a hiányérzettel hogy 1070 ellen is szerettunk volna valamit látni
Raja nyomta a szokásos bénázását istenem -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#16729600 #17531 üzenetére
Mennyire megnyugtatóbb mi hogy Memória hiány miatt nem tudsz venni és nem chip hiány miatt
Így mindjárt más érzés nem venni...
Ez azért tegyük hozzá várható volt egy papír lancsnál, Nanónál ugyanez volt
Olyan Mátyás királyos mesés... volt is meg nem is.
Ha meg hozzátesszük a történethez hogy MO on az a kb 4 db 1080 as kártya amit eladtak felezősre vágta a teljes használtpiacot hát elég morbid. -
törölt tag
Ajaj megy az adok kapok
Vörös szemveg zöld szemüveg, ha baráti találkozóra összejöttök már 3D-t lehet is nézni
Én arra a mondatra szeretnék reagálni hogy a Hallgatással AMD piacot veszít.
Mivel NV felvásárolta a GDDRX et, az Amd nem veszít semmiféle piacot azzal ha nem beszél a 490xről
Mivel az egy GddrX es móka, csak izzadságszagú magyarázkodásnak tűnne.
Piacvesztés akkor lenne ha a 60-100 ezer forintos kártyákból befolyó összeg eltörpülne a 1080 GDDRX mellett (Nem csak Amerika és Németország van Távol keletre is illene gondolni)
de ha feltételezzük oda készülnek akkor a több eladott kártya (igaz kisebb haszonkulccsal) de a Piacot folyamatosan billenti át AMD felé darabszámban.
Az okozna nekik sokkal nagyobb kárt ha az 1060 is kijött volna.
Az viszont valóban fontos hogy a sima középkategóriában a GDDR5 kártyákkal mutasson valamit AMD most a Computex-en, Hiba lenne ha nem mutatna.
GddrX szinten meg ha valódi tömeggyártás lesz normál árakon és akkor jelensz meg teljesen más árakat tudsz képezni és NV vagy egy durva árcsökkentésbe kezd amit én nehezen tudok elképzelni ismerve az üzletpolitikájukat vagy sokaknak fog fájni hogy jé ezt a másik oldalon sokkal olcsóbban is lehet.
NAGYON fontos megjegyezni továbbra is azt hogy a kártyák az áraik alapján sorolódnak be egymás mellé.
Az nem úgy megy hogy majd az 1070 mellé én a 490 et vagy 480 at akarom, majd az ár eldönti! -
törölt tag
Adok nektek egy tippet a 9 után 10 szokott jönni és az rómaiba X
-
törölt tag
Jajj de rég halottam már valakitől ezt a szót hogy kognitív disszonancia, már szép a reggelem
Nem lehetne azt kérni esetleg valakitől aki már rendelkezik legalább egy 1080-al hogy leírja ide hogy a power limit emelésre valóban csökken e MHz visszaesés?
De valós tapasztalat érdekelne nem XY fizetett oldal állítása.
Minden mérés Szubjektív hisz csak arra az egy kártyára vonatkozik de sok Szubjektív hozzászólásból alkotható egy Objektív vélemény. -
törölt tag
Ebben az az érdekes hogy amíg erős a Dollár addig már pár dollár eltérés is a magyar piacon már jelentős különbség lesz nem kell ráálni a szokásos 499 549 599 649 699-es árakra és már az is sokat számítana ITTHON
AMD nek egy dolga van alátenni a Polaris árakat , tegyük hozzá az árakat elnézve nem lesz nehéz dolga -
törölt tag
válasz
keIdor #17231 üzenetére
Hogy mondod nem hallom ?
)
Ha akartad átalakítottad ésssss ?
Az a kivágás a legkirályabb benne -
törölt tag
Ma lesz a Makaoi AMD konf aki arra jár beszámolhatna
Zártkoru vigyél lakatvágot
Ja és persze Does the GTX1080 have Thermal Throttling Issues? -
törölt tag
válasz
sutyi^ #17147 üzenetére
Eddig volt Nvidiának a haszonkulcsa 57 százalék
amikor a 980 volt 140 ezer akkor most a 260 ezres 1080 nál mekkora a haszonkulcsa
Amd meg vérszemet kapva megy utána mert meg akarja szuntetni a pénthiányait
Hipotetikusan tételezzuk fel hogy betiltanának ma minden 100 ezer forint feletti kártyát
Holnaptol az lenne hogy az 1070 lenne 90 ezer az 1080 meg 100 ezer /a TIt meg eladnák furogép alkatrészként zsirpapirba/
Vajon megérem e egyszer azt hogy kijön egy tokeeros cég feltalál valamit és ráteszi a 3 évre valo fejlesztési kotséget meg a tisztességes 15 százalákos haszonkulcsot és annyiért adja amilyen szám kijott
Mindkét mai céget véresre verné igaz nem lenne dobozban supported játék kod
NA BUMM -
törölt tag
Én ez alapján még mindig azt mondom hogy akinek 980TI je van NE 1080 ra váltson hanem várja meg a 102 es GPU-t már ha NV fan amugy meg várjon meg egy osszehasonlito táblázatot a Pascal Vegával
Azért ez a 102 es sokkal jobbnak tunik mint a 104 es
De hogy a HBM hova tunt rola -
törölt tag
Átlagos órajel 1667 Mhz (20 perc futtatás esetén)
Mennyivel gyorsabb mint a Húzott kártyák ?
Fury X 32%
980TI 3%
Titán X -9%))
Nem lennék meglepve ha addig gyorsulna fel az órajel másodpercre pontosan amig a Fire Strike Benchmark le nem futAztán Du DUU dUU DÚÚÚÚÚ
Összegezzük a jelenlegi kártyák 1440 re elegek, az új kárta 4K teljesítménye 45-55 FPS közötti nagy átlagban
Köszönöm ennyit akartam mondani. -
törölt tag
Jaj mit láttam tegnap élo sztrimelés kozben Sziriusz a Gamestar egyik szerkesztoje elkezdte elképesztoen szidni az AMD-t szubnautika kozben
Hogy azok csak hitbol vesznek kártyát és hogy a konzolok azért olyan lassuak mert azokban AMD GPU van mondja ezt 980TI tulajként mondjuk addig az agya nem ér el hogy mikozben egy 280 ezres kártyán csucsul addig az a GPU max 20 ezerbe kerult benne
Na ilyen amikor Nvidia megtámogatja a Youtube-seket
Gusztustalan és tolem kapni fog pár disliket a kis voroske -
törölt tag
Hihetetlen mennyi cikk lett azóta az 1080 review-be hatalmas reflektorfényben úszik !
Kártya teljesítményével senki nem vitatkozik,a húzások is szépek amiket mondanak.
Itt az ár az ami meghökkentő a középkategóriában csak.
A Founders Edition ön túl gondolkoztam hogy lehetne még jobban lenyúlni az embereket , kitaláltam hogy NVnek azt kellene csinálni mint ami VR piacon van mert az az abszolút lenyúlás. hogy így első 1000 darabnak nem lenne ára csak licitálni lehetne rá, Oculusok is dupla árakon mennek el a "használt" piacon.
Na mekkora ötlet ? -
törölt tag
Na mindjárt berobban itt a forum ha meglátjátok az gtx-1080-review-kat
Na gyerunk nyomjátok a Hájpot
Ennek fuggvényében mindenki aki itt van bukott a kártyáján huu bakker nagyon sokat -
törölt tag
Ez a gyerek mondta el a másik videón hogy a Nvidia bemutatón az elején bemondták hogy 3szor jobb teljesítményt nyújtanak az uj kártyák VR alatt majd a 1070 et toronymagasan felnyomták VR TELJESITMÉNY tábázaton. AMI SZERINTETEK azt jelenti hogy az 1070 erősebb mint a 980TI.
Hát hamarosan meglátjuk de ha esetleg a 1070 mégsem verné meg a 980TI-t akkor az Nvidia hazudott de mocskos nagyot és ez a fiú csak felhívta a figyelmet a népámításra.
Még jó hogy ez eldönthető kérdés és hamarosan megtudjuk.
Várjuk azokat a Direct X 11 táblázotak nagy szeretettel !!! -
törölt tag
válasz
huskydog17 #16663 üzenetére
Aki a hozzá valo TVket keresi SUHD és Kvantumpontos szavakkal tudja keresni ezeken jonnek ki a HDR plussz szinei
Jo az az 55 col monitornak mondtam már ? -
törölt tag
válasz
sutyi^ #16628 üzenetére
Ez mindig is így lesz, a programozó mondja meg mire gyors a program, annyi mindennel lehet játszani.
Pillanatig ne gondoljátok ha a 1070 meg az 1080 8 Gb-al jön ki akkor nem 7.5 Gb töltöttséggel fognak futni az Nvidia Supported játékok.
Már csak hogy betegyenek a Fury , Fury x nek, az meg hogy 970 980 is szívni fog az a beáldozhatók kategória... legalább nem kell driverben sem butítani őket
"Időzített elavulás" -
törölt tag
Az a baj hogy ez az árdrágulás évek óta így megy , nem tudom még meddig folyhat.
A 8 gigás 290 sokkal drágább volt mint a 7900 sorozat a Fury drágább mint a 290
Most meg majd az 1080 lesz annyi mint egy custom 980 ti , és ehhez képest hogy örültök neki hogy megveri ehhez elég lenne egy matrica a 980ti re és kis oz
a 1080 ti meg annyi lesz mint egy titán x
sajnos ezt az emberek fanatizálásával érik el
A normális az lenne ha az 1080 a régi 140 es ársávba jönne be, mondjuk újként legyen 160
Ha nem lenne drágább kártyák iránt igény levinnék ide az árát, de mivel el lehet adni kúszik fel az ára árverseny meg semmi...
Ha valaki feltalálna egy 100% gyorsabb kártyát akkor 99%-át letiltaná és évente egy blokkot felengedne és megvennéd ujra és ujra és ujra... -
törölt tag
válasz
#85552128 #16510 üzenetére
Hát csak ebben a történetben azt nem értem hogy CUSTOM nem jöhet 27.én
Ha hátulról nézed az a kártya ref mert egy venti fuj ki, de ref kártyán te nem kezdheted el a VRMet majd megduplázni, a nenon kékségéről meg nem is beszéljünk szóval teljesen elvesztettem a fonalat abban hogy NV mit nevez ref kártyának és mit enged a 100 dolcsis kategóriába...
Ennyi erővel egyik Nanót-t is kihozhatta volna valaki annó 2 *8 pinnel AMDnek habzott volna a szája biztos is -
törölt tag
Jobb egy Titán X mint egy fa 1080 neeem
Jajj csak mi lesz ha a GDDRX matricát is otthon hagyják majd -
törölt tag
Jajj én is láttam egy tesztet, hogy örüljetek már kicsit amíg ki nem jön a Vega
1080 Doom teszt
Note that 1080p was the limit of the monitor.
Nem tellik nekik jobbra na
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest