- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31 #2060 üzenetére
A gyári hűtője is elég hozzá húzva is. Használtam úgy is. Én hóbortból vizezem illetve szeretem ha csend van. Ez ugye toronyhűtő vagy víz, csak a toronyhűtőt nem szeretem.
Amúgy egy 3080-at tervezek kb 1 év múlva, 3600 pont jó mellé 1440p-n.-Gabesz-: nem a villanyszámla érdekel senkit, hanem a forróságot kell elvezetni. Ugye teszteknél is throtlingolt a 10900k AIO víz mellett 94C-on.
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31 #2057 üzenetére
Igen, van pár FPS különbség FullHD-n, 1440p-n de milyen áron? A cikk elején leírja, hogy a 10900K-t szabadon engedték, a BIOS-ban kilőttek minden korlátozást aminek az eredménye egy 300W feletti fogyasztás. Akinek ez ér ennyit az ne sajnálja, fűtést lejjebb lehet tekerni.
Tegnap azon háborgott egy észlény, hogy szar a 3080, mert 40W-al többet eszik a 2080ti-nél, de mellé kell rakni a 10900K-t, hogy minden FPS ki legyen csavarva. Akkor most mi a fax van?
-
-
Petykemano
veterán
válasz
s.bala31 #1262 üzenetére
Értem, köszi.
Cinizmus nélkül kérdezem: most az adja el az intel processzort, hogy egy alaplapba nem 2, hanem 8-at lehet belerakni?
Biztos ki lehet számolni, hogy mennyibe fáj 4 olcsóbb szerver, vagy 1, amibe a proci és az alaplap is 2-3x annyiba kerül. És hát még biztos jobban megéri így is.
Viszont én direkt a Rome-ra kérdeztem rá nem az Naples-re. És ha az merlüt föl, hogy az az előny, hogy 2P vs 8P, akkor utóbbinál tényleg van ilyen limitáció.
Viszont ha már itt tartunk, a Rome-ból elvleg készülhet 4P megoldás, nem?
-
Dtomka
veterán
válasz
s.bala31 #1042 üzenetére
Éppen én is most olvastam, bár hazai oldalon. Belinkelem ha nem gond
13 komoly sérülékenység az AMD ZEN processzoraibanEz most tényleg valós, vagy egy lejáratókampány kezdete...?
Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- 3arney - Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest