Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
A gyári hűtője is elég hozzá húzva is. Használtam úgy is. Én hóbortból vizezem illetve szeretem ha csend van. Ez ugye toronyhűtő vagy víz, csak a toronyhűtőt nem szeretem.
Amúgy egy 3080-at tervezek kb 1 év múlva, 3600 pont jó mellé 1440p-n.-Gabesz-: nem a villanyszámla érdekel senkit, hanem a forróságot kell elvezetni. Ugye teszteknél is throtlingolt a 10900k AIO víz mellett 94C-on.
-
koko52
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
Igen, van pár FPS különbség FullHD-n, 1440p-n de milyen áron? A cikk elején leírja, hogy a 10900K-t szabadon engedték, a BIOS-ban kilőttek minden korlátozást aminek az eredménye egy 300W feletti fogyasztás. Akinek ez ér ennyit az ne sajnálja, fűtést lejjebb lehet tekerni.
Tegnap azon háborgott egy észlény, hogy szar a 3080, mert 40W-al többet eszik a 2080ti-nél, de mellé kell rakni a 10900K-t, hogy minden FPS ki legyen csavarva. Akkor most mi a fax van?

-
-
Petykemano
veterán
válasz
s.bala31
üzenetére
Értem, köszi.
Cinizmus nélkül kérdezem: most az adja el az intel processzort, hogy egy alaplapba nem 2, hanem 8-at lehet belerakni?
Biztos ki lehet számolni, hogy mennyibe fáj 4 olcsóbb szerver, vagy 1, amibe a proci és az alaplap is 2-3x annyiba kerül. És hát még biztos jobban megéri így is.
Viszont én direkt a Rome-ra kérdeztem rá nem az Naples-re. És ha az merlüt föl, hogy az az előny, hogy 2P vs 8P, akkor utóbbinál tényleg van ilyen limitáció.
Viszont ha már itt tartunk, a Rome-ból elvleg készülhet 4P megoldás, nem?
-
Dtomka
veterán
válasz
s.bala31
üzenetére
Éppen én is most olvastam, bár hazai oldalon. Belinkelem ha nem gond

13 komoly sérülékenység az AMD ZEN processzoraibanEz most tényleg valós, vagy egy lejáratókampány kezdete...?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest