- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
DudeHUN #1620 üzenetére
Az, csak nem ertem, hogyan. Nem fer bele abba a definicioba, amit anno az Intel megfogalmazott a HEDT -el kapcsolatban. A TR4 teljesen elkulonul egy asztalitol, mar ranezesre is latja az ember, a foglalat es a CPU merete arulkodo. Meg az ECC memoria support sem veletlenul van ott. Persze az is asztali, csak workstation.
Az AMD mashogy ertelmezi a HEDT fogalmat, ennyi. Naluk egy palettan van az, ami az Intelnel kulon van valasztva. Desktop es high-end desktop, eleg csak a magszamokra ranezni. Es nem vagyok benne biztos, hogy a jovoben az Intel nem igy tesz. Ebben a formaban mar nem lesz HEDT, az biztos. Tul koltseges, es az ar/teljesitmeny -ben magasan verve vannak az AMD altal.
-
törölt tag
válasz
DudeHUN #1494 üzenetére
szerintem a 10900 at a 3950x el érdemes összemérni erőben és árban a vörös már drágább..
(én még mindig azt mondom az egy magos teljesítményt kell számításba venni hiszen ez a mérvadó kvóta (korlátozások nélkül szóval nem az hogy belőjük 3 ghz re azt megnéztük melyik mennyit tud, és ha alapjáraton nézzük a 3900x kb a 9700k val tud kb egy magon ugyan akkora teljesítményt hozni.(A magokat azért nem nézem mert ha itt egy példa pl 1 mag tud 500 at 6x500 az 3000 de ha a másik tud 505 őt 16 maggal 8080 És tulajdonképpen a magok miatt jelentkezik csak a nagy különbség nem pedig a valós tudás alapján hiszen az az 5 pontszám nem akkora nagy különbség.Amúgy itt van egy kép az én 8700km ról singlében mit tud
[kép]
Aktív témák
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest