- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem hagyjuk a temat. Meg nem dontottem el hogy a kedves kolleganak tenyleg csak ennyi a szakmai szintje, vagy csak trollkodik.
Az alairasa az jo.., vagyis a masodik fele. Tudod van az a mondas hogy az okos mindig tanulna es nem tanitana (tanacsolna) a buta gyerek meg mindig tanitana/tanacsokat osztogatna de sohasem tanulna.
-
mackosajt
addikt
Nekem a "popókavics" 970 eksztrém4444Négy!!4 lapban a 8120 (neked is ez volt a kezdő kombód tudtommal) azt adta, hogy a nevéből az extrém a szívás mértéke.
Tettem én rá a VRM-re ventit, piszkáltam a biosban, egy jobb estén, játék közben bírta ugyan egy darabig, de utána hopp... jött a drop.
Sokadik nekifutásra untam meg, és vettem meg pont tőled a lapot, ami most is van.
Azóta is áldom az eget, hogy sikeresen megszabadultam a "popókavicstól".Szóval lehet zsonglőrködni, de érdekes, mióta "normális" lapban van, sokkal jobb a kapcsolatom a 8120-al.
Mert azt tegyük hozzá, nekem előtte nem volt AMD, csak VGA-ban.Amúgy Habugi, tudom, "Istenkáromlás", de csináld már meg Norbi tesztjeit a te gépeden, 4.0 GHz-en.
Elvileg ha igazad/igazunk van, látnunk kéne így is, és neki nem kéne szerelnie, "csak" neked szívniSzidhatsz az ötlet miatt, de szerintem így lenne a legegyszerűbb.
-
MK VII
veterán
Tessék! Más kipróbálta helyetted!!
HT-on, HT-off. Igaz felcserélte a HT-ON HT-OFF értékeket, de nyilvánvaló, hogy az a bődületes fps többlet a HT-on számlájára írható!
Ebből látszik ,hogy jelenleg még a GTA V sem használja ki a HT-t rendesen.
Annyi a különbség, hogy, ha a HT ki van kapcsolva akkor jobban teker a proci, de érdemi javulás nincs...
Ezért elég játékra a 4690K, ha tuningolni is akar az ember..
4790K játékra tényleg csak e-pénisz kategória.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest