- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #697 üzenetére
Felhivtam a gyereket es leforditottam neki a hozzaszolasaidat a tesztrol. Ezt uzeni:
" Legkozelebb puceran fognak tesztelni, nehogy a nem azonos arfekvesu also gatyajuk befolyasolja a kulonbozo processzorok teljesitmenyet"
Ne haragudj, de hulye kerdesre csak hulye valaszt kaphatsz.
-
blu79
addikt
válasz
Érdekes hogyan próbálod megmagyarázni az Amd gyengeségét, a teszt világosan megmutatja mi a szitu. Nem vagyok Amd ellenes de ez a valóság.
-
MrM94
addikt
válasz
Figyu ez már gáz amit művelsz.
Olyan lapokat kaptak tesztelésre amilyeneket kaptak.De egyetlen egy szar lap sincs köztük.Mindegyik lappal, kergetheted onnan az 5 gigát,ha a cpu-d bírja.Innentől fogva szerintem abszolút nonszensz,hogy milyen lapban vannak a cpuk.. Ami nem ROG lap az már nem is jó? Érted mégha hablaty egyel lejjebbi UD3 lappal nem kergetné a rekordokat de vazze így már csak magadat minősíted
(#699) do3om
4 gigát a legocsmányabb asus 6+2es lapban is megy az FX..
sőt még 4,5öt is...amin van VRM hűtés.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest