- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
xmercedesx
csendes tag
Alap értékeket/eredményt neztem semilyen ocrol nem beszéltem. Minden adattot megtalalsz a googlen keresztül. Miről is beszélsz? A 3900x et azert vettem 10 magon mivel az intelnek nincs jelenleg friss procija 12-16 magon. Igy kiszamolhato ha lenne mire lenne eleg de hogy ne beszeljek olyanról ami nincs ezért szánoltam mind a 3 cpunál 10 magot nyugodtan számolj utána kiderül szánodra is melyik tud többet...... Oc nelkul felejsd mar el amugy meg az intel jobban ochato igy tobb plusz van benne.
Biztos a samsung is fanboy mert a legujabb laptopba is. Intel került 😂
Meg milyen 300w rol beszelsz? Alap 125w tdpje van hivatalosan en ezzel szamoltam OC nélkül a 10 magos teljesítményt és így veri a 10 magon a 3900x es 10 magon 3950x ez is.
Egyesek tényleg elég fanboyok és felkellene ébredni meg utána számolni kicsit. Egyértelmű 10 mag nen tud ringbe szállni 16 mag ellen ezt a hülye is tudja.Viszont ahogy lebontod kicsit az eredményt hamar megkapod hogy a magok mire képesek. Ergo 10 magot nézel 10 maghoz kapásból veszít a vörös.
Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest