Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
A K-előnye nem csak az odatekerésben rejlik, hanem akár a folyamatos all core 5ghz kihajtásában akár baráti hőfokokon is.
Én se hajtom mert minek, 5.3 ghz ig is boostolna de nekem elég az 5. azon azonban folyamatosan menjen ha kell ne boostolgasson 4.5 ről felfele.
így mindig boritékolva is van a 16 magos öreg foshab threadripper alázása ami tudja motiválni és a helyes mederben is tartani az én "szar inteles" gondolkodásomat és felfogásomat minden pillanatban ha elbizonytalanitana, valami dezinformáció pár tized másodpercre.
Ki is rakom ezt a képet hátha más Inteles testvér is hasznát veszi ha ránéz és vissza talál a helyes irányba.

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest