- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt tudom így 10700k után és a 10900k-val a deszkámba, hogy bizony az Intel meg alapon kicsit túl lövi ezeket a procikat lehet a verseny miatti ráhatással és barátságtalan hő, tdp és vcoreokkal fut alapon "AUTO"-n amit szerintem finomítani kell akár minuszolt 1-2 offsettel. Aki ezt meglépi hasonló teljesítmény értékeket talál picivel alatta az eredetinek, viszont rettentően sokkal alacsonyabb TDP, hő, és vcore feszültségekkel.
Én hosszabb távra szeretek tervezni ezért teszem azt amit, de ha Ryzen 5800x em volna is hasonlóan cselekednék az biztos. Nem szabad az autót sem úgy használni hogy a műszerek folyamatosan a piros mezőbe legyenek. Minden esetre az AMD-t meg dícséri hogy majdnem hozza azt az eredményt 8 magon mint az intelem 10-en amiket láttam kiposztolt cinebench eredményekben. (bár jó volna kisebb hőfokon.)
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest