Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mostanában látom, hogy egyre népszerűbbek lettek a Ryzenek, de nem értem, hogy miért? Sok helyen utána néztem, de még most is szerintem egyértelműen az Intel nyer. Mit gondoltok?
Lent vannak az érvek, amik alapján így gondolom! Nem vitázni szeretnék, abszolút meggyőzhető vagyok!
Benchmarkokban sokkal jobb az Intel: [link]
Játékban is: [link]
Árban nem számottevő a különbség: [link]
AMD többet fogyaszt, jobban melegszik, kevésbé húzható. 95W vs 105W
Steamen a játékosok 83,76% választja az Intelt és csak 16,24% az AMD-t: [link]
Aktív témák
- Foxpost
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fujifilm X
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest