Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zilko87
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Mindenki tudta, hogy az Fsr4 rdna4 only, akkor lett ez téma mikor optiscalerrel megoldották rdna3-ra.
Másik dolog meg, aki korábban vett 7000 gent, nem lett átb@szva, akkor még csak fsr3 volt, és mindenki tudta, hogy mennyire pocsék. Senki nem igért nekik fsr4et.
Persze ettől még dühítő lehet valakinek, de ostobaság ezen rugózni.
Akkoriban még az volt a szlogen, hogy az amd lehozza raszterből, meg +memóriából. Aztán nem így lett...
-
Zilko87
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Én megértem őket, de már megjelenés előtt lehetett ezt tudni. 7900xtx/4080 körüli teljesítménnyel érkezik valami ami támogatja majd az fsr4 et, és jobb lesz rt-ben. Ha az amd odaadja az fsr4et a 7000szériának, akkor tök felesleges lett volna kiadni a 9est, mert 1/1ben ugyan az a teljesítmény és ennyien sem vettek volna belőle. Teljesen logikus üzleti lépés, vagyis inkább sakk-matt helyzet még akkor is, ha ez "sokaknak azt jelentette, hogy soha többet amd. Persze ezzel szemben az nvidia ott van mércének, hogy lehet ezt így is, de azt se felejtsük el hogy mekkora lemaradást dolgozott le önmagában az fsr4. Szerintem jó az irány, tényleg jó csomag lett a 9000es széria. Az eladásokat nem értem, sztem sokan vettek belőle, itt a fórumon is jól ment, jó vétel volt az ünnepi időszakban. De ha ez ennyire elég csak, akkor innen kb lehetetlen lesz visszazárkózni.
-
Zilko87
aktív tag
Árnyékok ide vagy oda, csóri 5080 itt is csak kullog....
-
Zilko87
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Fsr4-nél is ezt nyomtad állandóan, közben minden mostanában megjelent játékban ott van."
Ez hazugság.Hát ne haragudj, de miért hazugság?
-
Zilko87
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Te ne dobd magad hanyatt tőle. Majd mi megtesszük abban az 1 játékban. Nem is látta még senki, de Te már lehurrogod, meg jössz a számháborúval, hogy nv x15. Fsr4-nél is ezt nyomtad állandóan, közben minden mostanában megjelent játékban ott van. Kellett neki idő, ahogy ennek is fog.
Én örülhetek, hogy holnap kipróbálhatom? -
Zilko87
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Te ki sem maradhattál volna...
Nem, ilyet nem írtam. Ha mondjuk 6800xt tulaj lennék, biztosan nem örülnék ennek. De ugyan úgy bekapcsolnám a gépet, és játszanék tovább. Tehát a gyakorlatban semmit nem változtat. Ettől függetlenül kurv@ gáz így kommunikálni a vásárlókkal! -
Zilko87
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Úgy beszélsz, mintha ezek után nem lehetne az rdna2 kártyákat használni. Neked ez a hír jól jön, mert lehet jönni tolni a bullshitet.
-
Zilko87
aktív tag
Ezt egyébként lehetett sejteni mikor kiderült, hogy csak 50 dollár különbség van a sima és az xt között.
De hol a hiba, ha kapnak visszatérítést?
Az aib partnerek nem alap kártyái pedig nem 600ért indítottak egyébként sem, hanem 730-850 dollár között. [link]
Tehát volt kb 3 alap tipus 600ért, a többi ment normál áron. Szerintem túl van lihegve a téma. -
Zilko87
aktív tag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Nem csodálom. Elég komoly hype-ot csináltak a szériának. Szerintem az volt a "titkos" AMD Marketing hogy elhalasztották a megjelenést, hogy mindenki savazza őket, addig is téma marad az új gen.
Ettől függetlenül nagyon jó félgeneráció lett, aránylag vállalható áron még itthon is. -
Zilko87
aktív tag
350be behúztam egy asus prime-ot. Soknak sok, de beékelődött a 7900xt és xtx közé.
Ennyiért manapság elfogadható... -
Zilko87
aktív tag
Elég hektikus lett az XT. Sok játékban csúnyán alulmarad, sokban meg még az xtxet is fölözi. Ami nekem csalódás, hogy 4k-n sokkal közelebb van a 4080/5070Ti/XTX trióhoz mint 1440p-n. Fordítva jobb lenne, igaz ez szubjektív ki mekkora felbontást használ..
-
Zilko87
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Ezt sosem értettem, van egy jó decemberi driver, de februárban már új kell. Minek? Gondolom megjelenésre jön a kövi. Ez hatalmas lemaradás....omg
-
Zilko87
aktív tag
A +42%-ban benne van a raszter és az RT is, ami azért megdobja szépen. Ettől függetlenül ott lesz közel az XTX\4080 körül.
-
Zilko87
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Azért relatív mind a 4080/super és az xtx-től is elmaradt 16 játék alapján. Továbbra is borzalmasan drága és nem is lesz belőle. Lehet itt fényezni az nvidiát, de kb felverték az árakat meg dobtak 10-20% teljesítményt azonos kategóriában. Hurrá
-
Zilko87
aktív tag
Realitás talaján maradva, még mindig az 5070/Ti ellen jönnek. Akkor a teljesítményük saccra ott kell legyen. Kizárt hogy az XTX-et és a 4080-at beérik, bár ez részemről nem is volt elvárás, továbbra is "csak" egy 70-es kártya...
Hellhound XTX van több helyen 400-ért, az azért elég kecsegtető.
-
Zilko87
aktív tag
Jah, 550 ért xtx teljesítmény. Eléggé túlzó elvárás.
-
Zilko87
aktív tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nem kell, hogy gyorsabb legyen csak ha kijönnek a tesztek az új radeonokról és a 9070xt gyengébb lesz a jelenlegi 7900xtx-nél, fogadni merek hogy erről fog szólni az összes hozzászólás, hogy ez megint csak fingreszelés amd módra. Hiába van a nevében a 70-es kategóriajelző, és hónapokkal korábban volt arról szó, hogy az amd nem indít felsőkategóriában vga-t ebben a generációban.
Hogy mire nem elég egy 4090? Azt a tulajdonosától kellene megkérdezni... -
Zilko87
aktív tag
válasz
Busterftw
üzenetére
Pontosítva bejelentette az 5090-et. Gondolom a többi nem lesz gyorsabb a 4090-nél. De igazad van, ott egy kerek egész a sztori, itt meg még nem az. Azért nem említettem a nagyokat, mert szerintem nem ez az átlag igény, elég szűk a vásárlórétege ennek a szegmensnek idehaza.
-
Zilko87
aktív tag
Nem igazán értem, hogy miért keltett ekkora felháborodást, hogy az AMD nem mutatta be a CES-en az új radeonokat. Miért ennyire fontos ez? Mivel csak "kis" kártyák lesznek, gondolom az 5070 és az 5070ti ellen azok is majd csak februárban jelennek meg. Az Nvidia meg bejelentette a a kamufrémes performancét és mindenki boldog tőle, miközben továbbra sem tudunk semmit a valós teljesítménynövekedésről. Ha az amd csinálta volna ezt, akkor itt lennének szénné ekézve....meg úgy állandóan mindenért.
Mindenesetre én türelemmel várom a két kártyát, 7900GRE-7900XT közé remélem jön valami mert szerintem sokaknak bőven elég ez a szegmens vagy inkább sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest