Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cagm^c
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
A 4870-6870-7870-nek nagyon hasonló a fogyasztása. SQt talán az 5870 is hasonló, de ebben nem vagyok biztos. Ebben a sorozatban furcsán mutatna (ugyebár középkategóriáról beszélünk) egy 7970 átmatricázva "9870"-re. A kártya játékokban mutatott sebességére nem is lenne panasz, de a fogyasztása szerintem a középkategóriában elfogadhatatlan. Jelentős fogyasztáscsökkentéshez meg bele kell nyúlniuk a chipbe elég rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy minek vegyek olyan kártyát, ami már megjelenéskor is elavult?Szóval az én álmom egy olyan "9870" lenne, ami maximum 100-120k HUF, a fogyasztása hasonló az eddigi x870-esekhez, a sebessége pedig a 7970 körül lenne. És ekkor beleért az ujjam a bilibe és felébredtem...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest