Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Igazán nincsmit. Intel 7900X között és 1950X között vaciláltam én is sokáig, aztán végül az 1950X fele hajlottam, nekem nem tetszik az Intelnél az a pasztázás amit használnak a kupak és a mag között.. annyi pénzért amit elkérnek, csinálják meg tisztességesen, lehet másnak nem döntő, de nekem fontos az, hogy ha már kiadok ennyit, akkor ne sajnálják sehonnan az anyagot,hiába öntöm pl nyakon vizzel, ha a hőátadás kupak alatt silány, akkor felesleges volt a vízre is áldozni annyit..
Persze Deliddel már más a helyzet, de én nem szivesen Delidelek egy 300eFt-os procit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hardcore café
- World of Warships
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- DJI Osmo Pocket 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest