- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Szvsz ez jelenleg ilyen pcie 3.0 vs 4.0 kategoria, bár egy esetlegesen jól használt és az alkalmazás szempontjából is jól hasznosítható SAM jóval nagyobb pluszt adhat."
De a SAM esetén meg kell valahogy oldani a memória területek szinkronban tartását, ahhoz pedig nem mindegy, milyen utasítások érhetőek el, és azok milyen sebességgel dolgoznak. Tehát magának a SAM-nak a megfelelő sebességű működéséhez lehet szükség a gyors PEDP/PEXT utasítás támogatásra.Nekem egyébként az tetszett nagyon a technológiában, hogy a számomra kritikus minimumokon tudott bizonyos címekben látványosan javítani.
Ezt eddig láttam működni Comet Lake-en, szép eredményekkel és az 5000-es Ryzeneken is. Azért már magában az is némi aggodalomra adhat okot, hogy a 3000-esekkel még sehol semmi mérés nincs...#31683 steewcv65 : Hasznos lenne, ha gyorsan működne rajta, igen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Küszöbön az androidos PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt eddig láttam működni Comet Lake-en, szép eredményekkel és az 5000-es Ryzeneken is. Azért már magában az is némi aggodalomra adhat okot, hogy a 3000-esekkel még sehol semmi mérés nincs...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)