Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Én már ott is leírtam, hogy nincs vele gondom. Nekem tökéletesen működik. Oké, nem hajtom szénné. Mondjuk az első pár napban azért megtapostam, de akkor sem volt gondom. Igaz, most is a 0day bios-t használom, szóval lehet, hogy az újabb update-ek elcsesztek valamit...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Persze, mert 2 ember felfújta.
Igen, valóban nem működik az offset rendesen, cserébe van curve optimizer amivel ugyanúgy tudod a feszt állítani fel le. A memóriára is írták, hogy visszafogott memvezérlő, hát nekem nem tűnik vészesnek a helyzet. Igaz, az említett kolléga a bdie-jával 61ns latencyt tolt 3800cl14-en gondolhatod milyen subokkal, én a fostaliga ballistix-el 3800cl15 messze nem olyan subokkal 57.6ns-et
Akárhogy is keresem, az én konfigomnál nem látom azokat amikről ő beszélt, akarom mondani fröcsögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akárhogy is keresem, az én konfigomnál nem látom azokat amikről ő beszélt, akarom mondani fröcsögött.