Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
koko52 #11279 üzenetére
Én kételkedem benne, hogy direkt módon befolyásolva lennének az eredmények egy nagy csatornánál. Biztos volt már rá példa az idők során, de szerintem egy ilyet manapság nem kockáztatna meg senki. Ha ez kiderül (márpedig arra igen jó esély van), akkor lehúzhatják a rolót, elvesztik minden hitelüket.
Az egyetlen indirekt módszere a gyártóknak erre szerintem a cherry picked szilikonban lehet.wwenigma-val én sem értek egyet, szigorúan a játékokat nézve még mindig Intel előny van. Persze vannak egyéb körülmények amik szubjektíven valakinél az AMD oldalra billentik a mérleget, mint pl. hőtermelés, jövőállóság, olcsóbb alaplap opció, streaming képesség (mint nála), de ez egyénileg változik, hogy kinek mennyire fontos, ha egyáltalán. Pl. én is AMD-re tervezek upgradelni, annak ellenére hogy játékos gépem van.
De ezt a kört már lefutottuk itt a topicban egyszer. -
válasz
koko52 #11279 üzenetére
Erre írtam anno Jay-P Tek csatornáját. Tesztelt többféle procit is BF5-ben, és ott is látszik, hogy a Ryzenek ugyan megközelítik az Intelt egy jó RAM időzítéssel, de sehol sem haladják meg még akkor sem. Pedig a BF5-nek kifejezetten jót tesz a sok mag.
Ettől még nem rossz a Ryzen játékra, sőt, most hogy 150 vagy 160 fps van olyan mindegy, de akkor sem érdemes elvitatni az egyértelmű előnyét az intelnek ezen a fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest