Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
Ez nem igazán probléma szerintem, eddig is volt rá példa AM2 AM3 esetén. Ahogy írják vizesblokkoknál úgy is a hozzá való backplate van használva illetve combosabb hűtőknél dettó a gyártó saját backplate az ajánlott és nem az alaplapon lévő "gyári" ami csak a hagyományos műanyag rögzítő felfogatására van.
De gondolom ez is majd alaplap gyártónként változó lesz akinél probléma lesz és lesz akinél nem. -
Pubszon
veterán
Asus lap, 2x8GB corsair RAM, a CPU, egy vízhűtés és egy léghűtés.
Erre kíváncsi is vagyok, hogy a léghűtővel mire jutnak tuning szempontból.
A Guru3D csomagja szerintem már volt használva, lehet ők egy jobban tuningolható válogatott CPU-t kaptak?

Azért a videó végén elég vicces a logó amiben ez szerepel: INTEL CHIPSET Z270 inside

-
BiP
nagyúr
1 hete a biostar alaplapról derült ki, hogy támogatja a g.skill 3600-as ramját. Itt is G.skill van. Remélem azért a support tágabb lesz, de annyiban mindenképp jó hír, hogy nem esélytelen a téma.
Remélem a héten lesznek azért olyan tesztek _is_, ahol ezt mérik, mennyit számít a ram sebessége. 2400vs 3000+.
-
Sok kártya x8-as PCIe-t használ, illetve -ha jól tudom- minden esetben csak x4-es módot tud a második PCIe, vagyis elméletben lehetne baj SLI használata esetén; gyakorlatban viszont ehhez iszonyat kártyák kellenek.
Mi lesz a legolcsóbb AM4-es alaplap? Minden gyártó kínálata elérhető már? Eddig csak az ASRock-ét nézegettem, és ők elég drágának tűnnek. (Ettől függetlenül nálam csak ASUS vagy ASRock játszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kardinális probléma ...